Egy nagyon jó könyv :D Egy lány naplója, napokra felosztva. Arról szól, hogy tetszik neki egy srác, Cortez és a részek során össze is jönnek. :) Közben persze pörögnek az események, poénok és persze Reni élete. :)
2012. márc. 11. 15:12
5/125 anonim válasza:
Wááááááá most szakadokkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XDDDDDDDDDDDD Am nyugi csak a meő álompasi egy könyvbőll XDDDDDDDD (Bocsi de ez kész))
2012. márc. 11. 18:16
6/125 anonim válasza:
"valami pesti raj" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bocs, konkrétan lefordulok a székről! xDDDDDDDDDDDDDD Előttem szólóknak igaza van, de ez nagyon kész van xDDDDDDDD
2012. márc. 11. 18:48
7/125 anonim válasza:
Áááááááá. :'D Szakadok a röhögéstől. x'DD
Figyu. Adok egy jó tanácsot. Ne foglalkozz a dologgal, mert ez egy könyvszereplő. Bár tény és való, hogy nem lehet nem imádni... :'D
De még mindig... ááááá. :'D
2012. márc. 14. 16:52
8/125 Petraas válasza:
Váááá. Mielőtt ilyet írnál, szerintem kérdezz körbe pár csaj ismerősödet, mert kiröhögnek. :DDD
Ez a Szent Johanna Gimi c. könyvből egy szereplő (Leiner Laura írta) . És ő ott az ÁLOMPASI. <3<3<3
2012. márc. 14. 18:18
9/125 anonim válasza:
valami pesti raj XDXDXDXDXD szakadok
2012. márc. 14. 19:06
10/125 anonim válasza:
ohh b*zdmeg xddd komolyan hogy figyelsz te arra a lányra?! Én a helyedben elbújnék.xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!