Valakinek volt már ilyen érzése?
Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy az emberek alapjáraton rondák,mármint kb.75-80% csúnya.Valamennyien rendelkeznek valami végzetes hibával ami miatt elesnek a szép kategóriától,pl. túlságosan szét áll a füle az egyiknek,a másik el van hízva, a harmadik vézna,a negyediknek tele van kiütésekkel a feje..stb. Az utóbbi időben azt vettem észre magamon,hogy egyre inkább csak a makulákat vélem felfedezni emberekben,bár nem mindenkiben,hisz írtam,hogy nagyjából az emberek háromnegyedével vagyok így.Vannak tehát kivételek,de akkor is.Ti már éreztetek így,hogy az emberek alapjáraton mennyire csúnyák.Nem ápolják magukat,nem tisztálkodnak,nem edzenek,nem figyelnek oda arra,hogy a ruhakombináció amit reggel magukra öltöttek az mégis,hogyan áll rajtuk.Nem is érdeklik őket ezek a dolgok,és én ezt szomorúnak gondolom.Szerintetek?Más is látja így a dolgot rajtam kívül? 18/F2018. dec. 1. 11:11
1/2 anonim válasza:
Én például azt tartom szomorúnak hogy a mai tizenévesek ennyire felszínesek.
Én tisztában vagyok vele hogy senki sem tökéletes, és mindig mindenkiben meg tudom látni a szépet, de nyilván én vagyok a hülye...
2/2 csatrad válasza:
manapsag az agynak sokkal tobb lehetosege van, mint regen volt.
azzal, hogy a belso intelektualis enunkkel tobbet foglalkozunk elhanyagoljuk azt ami hordoz minket legyen az ruha a borunk auto vagy kert.
az emberek 80 szazaleka a mobiljat nezi nem masokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!