Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Jogsi vagy konzol?

Mit csináljak? Jogsi vagy konzol?

Figyelt kérdés
Letegyem a jogsit vagy vegyek abból a summából egy konzolt? 17 vagyok, mindkettő érdekel XD

2018. nov. 28. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
szubjektív, de én a jogsit javasolnám. Több értelme van.
2018. nov. 28. 19:18
 2/8 2*Sü ***** válasza:

A jogosítványt évtizedekig tudod használni, előnyt jelenthet munkavállalásnál, illetve ha van autód, akkor nyilván kényelmet, egyebeket. Persze a jogosítványt később is leteheted, de minél fiatalabb valaki, annál könnyebben tanul, annál kevesebb órát kell tanulnod a jogosítvány megszerzéséhez szükséges tudás elsajátításához.

A konzolnak egy funkciója van: szórakoztat. De helyettesíthető. Ha már játék, akkor vannak jó PC-s játékok is. Illetve szórakozni sokféle módon tudsz: megnézel egy filmet, elmész bulizni a haverokkal stb… Másik oldalról a konzol pár év múlva elavul, megy a fiókba, aztán a kukába. De ha nem is avul el, idővel – mikor elmúlik az újdonság varázsa – nem lesz akkora nagy durranás a te szemedben sem.

Persze az egyéni prioritások egyéniek, ezt neked kell eldöntened. Meg nyilván ha anyagi lehetőséged megengedi, hogy vásárolj egy konzolt, akkor hajrá, vegyél egyet, játsszál vele. De ha vagy-vagy döntésként kerül a mérlegre a konzol és a jogsi, akkor általános, objektív szempontok alapján erősen a jogsi felé billen a mérleg.

2018. nov. 28. 20:41
 3/8 Tak ***** válasza:
Ha nem sikerül a jogsi,akkor szívni fogod a fogad,mert abból a pénzből vehettél volna egy kafa konzolt,és csillogott volna a szemed.Így meg ha béna vagy,se konzol,se jogsi,azért ezt rágd meg.
2018. nov. 28. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Van kocsid/apádnak?

Ha nincs, van rá esélyed, hogy legyen?

Milyen melót akarsz, kell majd hozzá jogsi?

Hol laksz?

Ezek alapján kell dönteni. Budapesti haverjaim nagy része letette a jogsit, de a legtöbbnek nincs kocsija, mert minek a belvárosba és a melójukhoz sem kell. Nekem teherre is van, de már vagy 7 éve nem vezettem...igaz személykocsit sem. A belvárosban dolgozom, élek, szórakozom, itt élnek a rokonok,...nem kell kocsi.

2018. nov. 28. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy kocsid legyen. Mol Limo, Green go vagy bérlés ha belvárosban nem is kell. Kocsival sokkal mobilabb vagy nyáron, ha haverokkal mentek utaztok. És hiába nem sikerül elsőre, olyan nincs hogy nem lesz akkor sikerül másodikra, nem dupla annyi csak + órákat kell venni. Mindenkinek sikerül aki akarja neked miért ne sikerülne.

Játékot is újat kell venni ha megunod. az sem olcsó. De a munkát is említették már, szóval sok minden van amit meg kell gondolni, de a konzol szerintem csak butít és lehet helyette PC-n is játszani feltéve ha van használható és nem mobilról netezel, de ezt is mondták már.

2018. nov. 29. 00:22
 6/8 anonim válasza:
Szerintem inkább jogsizz, én azt tenném. :)
2018. nov. 29. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha felmerült mindkettő akkor elég hülye kérdés. Egyértelműen jogsi..
2018. nov. 30. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha lesz jogsid és ráérzel a vezetésre, garantált hogy a következő konzolodnak már 4 kereke lesz :D
2018. dec. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!