Black Fridaykor mennyire szoktak lemenni a PS4 árak?
Hát figyelj, őszinte leszek. Mi egy hónappal ezelőtt vettünk PS4-et és hozzá a VR-t. A VR-t kompletten kamerával, az alap játékkal, tehát a rendes fullpacket.
Múlt hónapban a VR 99.000 volt így mindenestől. Black Friday miatt most megnéztük az árakat, hogy sírjunk vagy nevessünk.
Mi nevettünk. Most BF előtt felvitték az árát 120.000-re, gondolom BF napján leviszik vissza 100.000-körülire. Utána pár napig visszarakják 120-ra de utána visszaáll a normális 99-re az ára.
Sima PS4-el ugyan ez volt a helyzet, most BF előtt felvitték az árát, hogy majd Black Friday-ra levigyék újra.
Tehát, amit ezzel mondani szeretnék. Külföldön nagyon jó a BF, tényleg mindent olcsón megkapsz, itt Magyarországon viszont MINDENHOL ezt az olcsó és sunyi trükköt vetik be.
(többek között néztünk még egy pár dolgot, hogy mit vehetnénk meg olcsóbban, és most mindennek jól felvitték az árát, hogy majd BF napján verhessék magukat, hogy ők mekkora akciót csináltak)
Én azt tippelem, hogy olyan árakra lehet majd számítani, mint amilyen árak a Konzolvilágnál a PlayIT-en lesznek:
:D
2-es egy magyarnak sem fogod elmagyarázni, (aki Magyarországon él), hogy nem nemzeti sajátosság a sunyiság, az "okoskodás". Látod, leírtad, hogy nálatok is ez megy NY-ban, majd utána mintha meg se "szólaltál" volna, folytatja, hogy "itthon átverés a BF"... :D Olyan, mintha még mindig meglenne a vasfüggöny és tőlünk nyugatra a sz-r is illatos. Az üzletembert nem határozza meg nemzeti hovatartozása, egységesen a világ minden táján ugyanazt a "nyelvet beszélik". Azért bírnak külföldön jobban játszani az árakkal, mert nagyobb árréssel dolgoznak a boltok, kisebb adóteher mellett, ettől függetlenül ugyanúgy feláraznak.
#5 Itthon új Xbox One Elite kontroller 45.000Ft. Németországban is hasonló árban van kivéve, hogy BF akcióban 100EUR volt, míg itthon maximum pár ezer forinttal volt olcsóbb valaha is. Ezt konkrétan azért tudom mert ilyen kellett és van egy Németben dolgozó barátom aki elhozza nekem. Az itthon 165.000Ftos most nagy kegyesen leárazott Xbox One X sem annyi külföldön már hosszú ideje, időszakos de rendszeres heti akciókban.
Ha a külföldi üzletember azt a nyelvet beszéli, hogy képes benyelni 12.500 forint különbözetet azon amit szeretnék akkor bizony nekem elég illatos az a fos.
Off, de pro kontroller volt már 29ft-ért itthon is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!