1,5 M Ft-hoz az alábbi feltételekkel hozzá tudok jutni?
Figyelt kérdés
Személyi kölcsönről lenne szó ingatlan fedezettel.
Nincs 1 éves folyamatos munkaviszonyom. A nettó jövedelmem 140E Ft viszont csak 100E-re vagyok bejelentve. a munkáltatói igazolással nem lehet buherálkodni. A havi törlesztő 50E Ft lenne. A kezes családtag lenne de ha jól tudom a kezes havi nettó jövedelme a havi törlesztőrészlet 2x-ese kell legyen tehát 100E Ft viszont egyik családtagom sincs 100E-re bejelentve. A nagymamám nyugdíja 100E de ő nyugdíjas.
Viszont van egy lakatlan ingatlanunk ami 6 - 6,5 milliót ér. Ilyen feltételek mellet hozzá tudok jutni 1,5 M Ft-hoz?
2010. jún. 26. 04:29
1/4 anonim válasza:
akkor ne személyi kölcsönt keress,mert az sokkal magasabb kamatozású,erre a fizura meg se kapod,hanem szabadfelhasználású ingatlanhitelt.arra viszont jó esélyed van,kb. havi 15 ezer lesz a törlesztőd. ha nincs pénzed az előzetes költségekre,javaslom a Credit Hillt,nekünk most intéztek,miután két bank elutasított,és nekik sikerült,igaz kevesebbet,mint kellett volna,de nem volt előzetes költség,és áthidaltak számunkra megoldhatatlan problémákat is. ha van előre pénzed,közjegyzőre,értékbecslésre,ilyesmi,akkor persze intézd magad valamelyik bankban.
2/4 anonim válasza:
Ha az ingatlan értéke valós, és tehermentes, érdeklődj az FHB-nál!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet de ingatlanhitel esetében nincs megszabva hogy csak ingatlanra lehet költeni? Mert ez a pénz igazából autóra kéne... De nem találtam a konstrukciók között gépjárműhitelt. + az OTP-ben mondták hogy ez csak szabad felhasználású lehet mivel a kocsit nem is lízingcégtől hanem magánszemélytől vásárolnám.
2010. jún. 26. 14:44
4/4 anonim válasza:
szabad felhasználású jelzáloghitel,mint korábban mondottam volt. nem személyi hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!