Szerintetek bármely ship a BTS-ből valós lehet?

Igen ebben igazad van,én amúgy nehezen tudnám elképzelni róluk,de hát sokszor tényleg furcsa a közelségük egymáshoz,persze ez betudható annak is,hogy ott más a kultúra meg sokszor alapból meg van játszva.
Amúgy,ha ez a fiú bemerte vallani akkor szerintem már Ők is megtehették volna ennyi idő alatt,de egyikük sem erősítette meg,hogy valóban meleg lenne.
nem melegek de ha belegondolsz akkor az egész napjukat egymással töltik, olyanok mint a testvérek és néha kicsit vannak megmozdulásaik amiket egy lány felé kéne de mivel nincsen barátnőjük csak egymás felé tudják ezt csinálni. A lányok is szoktak olyan megmozdulásokat csinálni amiket a pasijukkal kéne de hülyéskedésből mi is szoktuk vagy esetleg annyira jóban vagyunk, hogy megfogjuk egymás derekát és úgy álldogálunk. Tehát ezek szerintem tök normális dolgok.
Remélem érthetően magyaráztam. xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!