Mit tudnék kezdeni ezzel az élettel?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, augusztusban a barátomhiz költöztem Győrhöz közeli kis faluban. Barátom édesapjával él egy régi házban,ami felújításra szorul. A probléma ott kezdődik, hogy csak 8 általánosom van,plusz dajkaképzőt végeztem. Egyszerűen nem tudok elhelyezkedni vele. Jelentkezek az állásra,de nem engemet választanak hanem mindig olyant aki tapasztalt a munkában. Októberig alkalmi munkákat vállaltam, ám ezek is elfogytak. Munkanélkülire mint pályakezdő nem tudok menni arra gondoltam vagy visszamegyek a suliba ,vagy egy eladói képzést megpróbálok. Takarítást is szívesen megcsinálom, de arra se engem vesznek fel. Nem tudom mi legyen, éhezni csak nem szeretnék. Barátom önkormányzatnál volt karbantartó a minimált bért se kereste meg. 2 napja egy gyárban dolgozik éjjeli műszakban 10 vagy 12 órázik de ma már mondta hogy nem megy be dolgozni, mivel ez sok neki. Nem bírja. Nem tudom így mi lesz velünk annyira levagyok törve. Anyumék ahol tudnak segítenek,de nem várhatom el hogy eltartson. :/ Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? A középiskolából 10 osztályom megvan, de nem tudtam családi okok miatt befejezni. Barátomnak 8 általánosa van és semmi szakmája.2018. nov. 8. 09:31
1/2 anonim válasza:
Ha igaz ez a mese akkor azt szűröm le belőle hogy szimplán lusta vagy dolgozni. Nem hiszem el hogy téged nem vennének fel egy gyárba se ha egyszer a barátodnak sikerült és ő is csak az általánost végezte el. Az én szüleim mind gyári munkások, én is gyárban dolgoztam 5 évet és most egyetemen tanulok újra. Vegyél erőt magadon, dolgozz, gyűjts pénzt, és tanulj ki egy szakmát amivel már többet tudsz keresni.
2/2 anonim válasza:
Koltozzetek fel Gyorbe vagy Pestre... A videki fiatalok mind kulfoldre mentek. Itt aztan van munka dogivel es iskolai vegzettseget sem kernek egy kettohoz ha van egy kis agyad! En 3 nap alatt talaltam melot, igaz nekem van szakmam. De ezert szep ez a vilag, az egyszerubb emberek is megtalaljak a szamitasaikat. Pesten amugy reg nem divat apropenzert dolgozni, ha nem vagy kreten. Persze ehhez ossze kell szedjetek a lakasra a penzt, de utana tietek a vilag. Vagy marad kulfold. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!