Mit jelent ez? راقييييي Instagramon kaptam, és sokszor látom, de a szótár nemmtud vele vele mit kezdeni.
Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 21:21
1/6 anonim válasza:
bizonyára földönkívüliek küldték akik figyelnek téged.
Szóval maradj résen mert meg fognak erőszakolni a 3 ágú péniszükkel.
üdv.: بې نومه څوک
3/6 2*Sü válasza:
Ezek arab betűk. De így nincs értelmük. Ne arab szövegként nézd, hanem „rajzként”. Hogy mit ábrázol? Ha úgy nézem hasonlít egy kutyára. Vagy egy hernyóra. Esetleg egy sárkányra?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs, szöveg-e vagy rajz, de láttam több hozzászólásban is :/ Biztos valami arab vicces dolog :D
Mindenesetre addig nem köszönöm meg a hozzászólást, amíg nem jövök rá, hogy pozitív-e XD
Köszi az értelmes válaszokat.
2018. szept. 29. 10:18
5/6 anonim válasza:
Google fordító Pashto(pastu)-ból angolra fordítva, azt írja hogy: Várj.
6/6 anonim válasza:
Én is írtam neki, mit jelent a szó, de úgy látszik, a várj nem értékelhető számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!