Hogyan Tovább? Mit tehetek ilyenkor az életemmel?
Lehet kicsit fura és ismerős a helyzet de ennek ellenére nagyon is valós.
Kezdem ott mikor még nem születtem meg már akkor elhagyott Apám, később még 1 éves lehettem mikor Anyám meghalt.
A mamámnak és nagybátyámnak köszönhetem hogy felnevelt és élek.
Igazából ugy neveltek fel ahogy tudtak nem voltam valami nagy kedvenc a családban.
A mamám már 67 éves volt mikor magához vett.
Nehezen tanultam mivel nem igazán tudtak ugy foglalkozni velem és így le is maradtam a többiektől.
A suliba se voltam ugy mond minta gyerek.
sokan kiközösítettek és nem oda illőnek találtak.
Mikor kijártam az iskolát és sikerült egy szakmát is szereznem nem sokra rá meghalt a mamám.
akkor ugy 19 éves voltam és dolgoztam egy gyárba.
pár év mulva nagybátyám is meghalt akkor 25 éves voltam.
Semmim nincs.
Csak tengek lengek az életben.
Nem tudom mit tegyek.
Néha arra gondolok ... Miért neveltek fel? kinek? hova?
sehová sem tartozom.
Úgy érzem az emberek csak bántani tudnak , itélkezni, szorongatni a másikat.
hiába bízom meg a másikban eddig mindig csalódtam.
Van még rajtam kívül ilyen ember és ha igen mit kezdett ezzel a helyzettel?
Keress valami hobbit, vagy valamit amit szeretsz csinálni. Semmikép se legyél olyan emberekkel, akikben csalódtál egyszer, megbántottak, vagy olyanokkal akik nem támogatnak. Próbáld meg magad körülvenni olyan dolgokkal, személyekkel amikhez/akikhez kötődik egy jó emlék. Kezdj el olvasni.
Ha megvan a hobbi, akkor keress valamilyen szakkört (vagy valami olyasmit), ahol olyanokkal találkozol akik szintén szeretik azt csinálni. Így az ottani emberek és közted lesz már 1 közös dolog.
Ha olyan helyen élsz, akkor vegyél egy kutyát, vagy macskát, növényeket, amiket gondozni kell.
Vagy mint a Napsütötte Toszkánában, menj el egy társas utazásra és hátha kisül belőle valami jó.
Nincs semmi amibe beleakarnék fogni ..
Vállalkozást sem tudok inditani ..
miért működik így a világ....
Rokon sogór koma jóbarát....
és ha nincs akkor véged....
nekem végem ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!