Hétföi napont elutalták nekem a családipótlékot és a Gyes-t de nem érkezett meg a számlámra bementem a bankba és ott mondták hogy törölték a számlám, hogy ilyenkor automatikussan kipostázzák vagy ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
#családi pótlék #Gyes Számlaszám postázás
2018. nov. 2. 09:57
1/5 anonim válasza:
Mégis ki és miért törölték a számlád?
2/5 A kérdező kommentje:
Azért mert, juliús és augusztusi hónapban nem volt rajta forgalom, elötte és utána is volt folyamatossan
2018. nov. 2. 10:28
3/5 anonim válasza:
Ha nem létezik a számlád, akkor a küldő pár hét múlva visszakapja a pénzt, és aztán rajta múlik, hogy mit csinál vele.
Én megtartanám, ha már rossz számlaszámot mondtál.
Majd, ha odamész és kijavítod, akkor adnám csak oda.
4/5 anonim válasza:
Másnap visszamegy a MÁK-hoz és ott keresheted a pénzed.
Mellesleg csak úgy nem szüntetnek meg számlát, pláne a hozzájárulásod nélkül. Hacsak nincs rajta hatalmas tartozás, de akkor meg azért nem szüntetik meg! Furcsa...
5/5 A kérdező kommentje:
Mellesleg, ezt mondták a bankban..
Es nincsen rajta egyátalan tartozás de szerintem amugy sem az volt a kérdésem hogy miért szüntették meg a számlám .. Elhiheted hogy nekem is furcsa
2018. nov. 5. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!