Miben alszol? Pizsama, hálóing, vagy póló?
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 08:13
11/20 anonim válasza:
Télen meleg pizsamában, hálóingben, néha pólóban. Nyáron rövid, vékony pizsiben, pólóban vagy meztelenül.
12/20 anonim válasza:
Télen felveszek egy pólót. Amúgy meztelenül.
13/20 anonim válasza:
póló, bugyi, boxer. így a legjobb. 14/L
14/20 anonim válasza:
télen boxer, nyáron boxer :D 14F
16/20 anonim válasza:
Hálóing. Ha hideg van, akkor veszek pólót is.
17/20 anonim válasza:
egy pólóba meg egy régi pizsigatyába :)
18/20 anonim válasza:
Hát nyáron ha nincs olyn meleg póló meg bugyi.Ha melegebb akkor csak bugyi, vagy pucéran. Télen: pizsama, vagy pucéran nagyon betakarózvba
19/20 anonim válasza:
Nyáron sima rövid gatya, téli időszakban boxer alsoban laza bő fazont hordok, csak boxer van rajtam időnként hűvösebb érzésem van a akkor fel veszek az ingeim közül hosszú ujjút, be tűröm a boxer alsoba derekam miatt.
20/20 anonim válasza:
Nem tudom, mi van velem, de újabban vagy fázom, vagy melegem van, nincs középút a takaró alatt, ezért légpárnában alszom. Mármint tényleg.
Vettem két reggelizőasztalkát az Ikeában, és azokra terül rá egy vagy két takaró. (A mai gázárak mellett inkább kettő.) És azok alatt alszom, jellemzően csak alsógatyában, mert nagyon kellemes, bár sokszor kezdetben így is melegem van, de végül legalább stabilizálódik. Meg egy kicsit macerás kikelni alóla, és pláne kikelni+visszamenni, ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!