Késik 6 napja kicsit fáj a mellem. Már tobb mint egy eve probalkozunk a babaval szerintetek? .
Ha még a TERHESSÉG kategóriát se találod, akkor semmit.
Egyáltalán a párod jó helyre dugta?
Kedves harmadik valaszolo!
Hat igazabol nem tudom gondolkoztam rajta melyik lenne a hatekonyabb elol vagy hatul, de nem tudtam eldonteni, lehet ez a problema? Te teljesen hulyenek nezed az ember? Ez nem az az oldal ahol poenbol irnak az emberek kerdeseket illetve valaszokat.
Az elso ket valaszolonak pedig koszonom a segitseget! Probalkozni fogok hiszen a remeny hal meg utoljara szep napot nektek! :)
Tudod, ha normális választ vársz, akkor az a minimum, hogy megkeresed a megfelelő kategóriát, és ott teszed fel a kérdésed.
Amúgy az oldal is ezt kéri tőled.
Ez pedig olyan kérdés, amire kb. 60 alkalommal már válaszoltak.
A másik, amit az oldal kér, hogy mielőtt feldobsz egy kérdést, írd be a keresőbe.
Ja.
Te nem vagy gyerekes. Értem.
Na, akkor legközelebb szülni menjél a fodrászhoz vagy a fogászhoz.
Ja, amúgy azért gondoltam pont őket, mert a fodrásznak van ollója, el tudja vágni a köldökzsinórt - a fogásznak meg van nagyon kényelmes széke, még ha nem is szülőszék.
A gyerek meg jó esetben magától is megszületik :-)
Ezzel együtt azért mégis jobb lenne, ha orvoshoz mennél.
Kár, hogy még mindig nincs a helyén a kérdésed, akkor biztos szakértő válaszokat is kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!