Royal Mail-nek van ügyfélszolgálata?
Csak telefonszámot találtam amit lehet hívni vagy sms-t írni. Angolul nem tudok úgyhogy hívni nem tudok írtam nekik sms-t de nem kaptam semmi választ már több mint egy hete. E-mail-es ügyfélszolgálat nincs?
Egyébként nincs meg a csomagom amit rendeltem.
Van.
Viszont jobb ha tudod, hogy neked mint címzettnek nincs lehetőséged reklamálni, ugyanis az a feladó dolga, és az esetleges kártérítést is ő kapja, amit aztán ő továbbíthat neked. Tehát a Royal Maillel neked formálisan semmi dolgod nem lehet.
Akkor a feladó hazudott neked...
Amikor az ügyfélszolgálattól kérdezel azonosító alapján, akkor az ügyintéző ugyanabban az informatikai rendszerben fogja keresni, mint te a RM weboldalán. És ha te nem találod, akkor ő sem fogja megtalálni.
Egyébként itt két "véletlen" is van. Véletlenül nem jött meg a csomag, és az eladó véletlenül helytelen azonosítót adott meg. Micsoda véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!