A BTS tagok közül valaki meleg?
Igen tudom,sok ilyen kérdés van,de egyszerűn annyira összezavarnak ezek a fiúk,de nemcsak Ők,a K-pop fiúbandák mind olyan furcsán viselkednek,tudom,hogy más kultúra és valamilyen szinten meg is játsszák,de akkor is...Olyan mintha kettős személyiséggel rendelkeznének,néha úgy viselkednek mint a melegek,máskor pedig egy normális heteró férfiként.
Nekem személy szerint Jimin és Hobi a legfurcsábbak,de a többi tagnak is vannak érdekes dolgaik,mondjuk sok oldalon olvastam,hogy Taetae-ről azok a pletykák járják meleg,aztán ahogy Jungkook néz néha Jiminre,ott van még persze még Suga is azzal a Japán magazinos interjúval...
Tudom,hogy biztosan senki sem tudhatja,csak is Ők,de azért kíváncsi volnék a Ti véleményetekre is.
És kérlek szépen shipperek kíméljetek !
Nem is arra várunk izgatottan, hogy a szerelmi életet felfedve mi fog változni vagy az énekessel, vagy az énekessel való szimpátiánk kapcsán.:D Tehát nem valami változásért akarjuk ezt megtudni valakiről, hanem csupán mert érdekel (?).
A valós válaszok pedig jó eséllyel titkok maradnak, és ez bennük a 'jó'.
Azonban a viselkedés elemzésére esküszök, vannak-e olyan, vagy hasonló gesztusai, mozdulatai az illetőnek, amelyek 'valódi' melegeknél láthatók. És ez most persze nem korlátozódik BTS-re.:DD Ja és eszébe se jusson akárkinek, hogy én ezt vizslatom akár 24 órában, akár csak egy pillanatig.xdd Egyszerűen vannak, amik akaratlanul is feltűnnek nekem, illetve ez a "segítségem" a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!