Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A BTS tagok közül valaki meleg?

A BTS tagok közül valaki meleg?

Figyelt kérdés

Igen tudom,sok ilyen kérdés van,de egyszerűn annyira összezavarnak ezek a fiúk,de nemcsak Ők,a K-pop fiúbandák mind olyan furcsán viselkednek,tudom,hogy más kultúra és valamilyen szinten meg is játsszák,de akkor is...Olyan mintha kettős személyiséggel rendelkeznének,néha úgy viselkednek mint a melegek,máskor pedig egy normális heteró férfiként.

Nekem személy szerint Jimin és Hobi a legfurcsábbak,de a többi tagnak is vannak érdekes dolgaik,mondjuk sok oldalon olvastam,hogy Taetae-ről azok a pletykák járják meleg,aztán ahogy Jungkook néz néha Jiminre,ott van még persze még Suga is azzal a Japán magazinos interjúval...

Tudom,hogy biztosan senki sem tudhatja,csak is Ők,de azért kíváncsi volnék a Ti véleményetekre is.

És kérlek szépen shipperek kíméljetek !

2018. okt. 15. 23:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim válasza:
Fuh kicsit kiakadok itt par valaszon ami a meleg temahoz szol hozza, de mindegy. Hat elmentek itt paran abba az iranyba, hogy nem csinalhatnak amit akarnak meg ilyenek. Sztem a kerdesnel maradva inkabb azt valaszolom meg. Melegek vagy nem? A valasz az hogy nem tudjuk. Nem tudhatjuk biztosan, amig nem coming outol valamelyik. Total felidegesit, amikor azzal jonnek a fanok hogy "biztosan heterok". Honnan tudod? Xd Maradjunk annyiban, hogy ezt a kerdest nem lehet megvalaszolni, mert meg az is megeshet, hogy sajat maguk sincsenek tisztaban a nemi identitasukkal. Sztem nagyon naiv dolog azt gondolni, hogy az egesz kpop iparban az osszes bandanak a tagjai heteroszexualisak. Nagyon sok nem hetero el a Foldon szoval, sztem kizart dolog, hogy nincs olyan kpop banda pl ahol valamelyik tag meleg, bi, pan vagy fogalmam sincs, van meg egy csomo masik szexualis iranyultsag a heteron kivul. Tudom, hogy ez a kerdes csak a BTSrol szol, de ezzel akartam nyomatekositani, hogy tenyleg nem tudhatjuk, siman lehet hogy valamelyik BTS tag tudja magarol hogy nem hetero es magaban elfogadta, vagy az is hogy vedekezeskepp maganak is tagadja, mert nem akar az lenni, vagy az is lehet hogy csak sejti, de nem biztos benne. Kajak felidegesit, hogy itt vagod abbol talalgatjak ki az emberek hogy mi a nemi identitasa valakinek, hogy mit mutatnak a KAMERAN keresztul. Csak ugy mondom, hogy siman vannak olyan hetero emberek akik amugy melegnek tunnek, pedig nagyon nem azok. Illetve vannak olyan meleg/bi emberek, akikrol sosem mondanad meg hogy azok. Fogadjuk el oket olyannak, amilyennek erzik magukat.
2020. jún. 24. 03:14
 62/66 anonim válasza:
Utolso vagyok. Szal amugy nem feltetlen ennek a kommentszekcionak mondom, csak ugy unblock most kicsit felidegesitett a tema. Elnezest kerek, ha valaki magara vette.
2020. jún. 24. 03:38
 63/66 anonim ***** válasza:
Én tiszteletlennek tartom azt latolgatni, hogy kinek mi a nemi identitása. Ha nem osztja meg másokkal, ez van. Nem tartozik ránk. Meg amúgy nem mindegy? Ugyanaz az ember és énekes marad, akár hetero, biszex, panszexuális stb.
2020. júl. 10. 21:52
 64/66 anonim ***** válasza:

Nem is arra várunk izgatottan, hogy a szerelmi életet felfedve mi fog változni vagy az énekessel, vagy az énekessel való szimpátiánk kapcsán.:D Tehát nem valami változásért akarjuk ezt megtudni valakiről, hanem csupán mert érdekel (?).

A valós válaszok pedig jó eséllyel titkok maradnak, és ez bennük a 'jó'.

Azonban a viselkedés elemzésére esküszök, vannak-e olyan, vagy hasonló gesztusai, mozdulatai az illetőnek, amelyek 'valódi' melegeknél láthatók. És ez most persze nem korlátozódik BTS-re.:DD Ja és eszébe se jusson akárkinek, hogy én ezt vizslatom akár 24 órában, akár csak egy pillanatig.xdd Egyszerűen vannak, amik akaratlanul is feltűnnek nekem, illetve ez a "segítségem" a kérdezőnek.

2020. júl. 10. 23:57
 65/66 anonim válasza:
A BTS tagokra sokan azt hiszik hogy melegek mert hogy egy házban élnek meg ilyesmik. Az igazság az szerintem hogy ők nem melegek(azért élnek egy házban kedves el ítélők mert az enternaimentjük ezt adta utasításba.
febr. 17. 16:22
 66/66 anonim ***** válasza:
Elég rájuk nézni...
febr. 17. 19:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!