A BTS tagok közül valaki meleg?
Igen tudom,sok ilyen kérdés van,de egyszerűn annyira összezavarnak ezek a fiúk,de nemcsak Ők,a K-pop fiúbandák mind olyan furcsán viselkednek,tudom,hogy más kultúra és valamilyen szinten meg is játsszák,de akkor is...Olyan mintha kettős személyiséggel rendelkeznének,néha úgy viselkednek mint a melegek,máskor pedig egy normális heteró férfiként.
Nekem személy szerint Jimin és Hobi a legfurcsábbak,de a többi tagnak is vannak érdekes dolgaik,mondjuk sok oldalon olvastam,hogy Taetae-ről azok a pletykák járják meleg,aztán ahogy Jungkook néz néha Jiminre,ott van még persze még Suga is azzal a Japán magazinos interjúval...
Tudom,hogy biztosan senki sem tudhatja,csak is Ők,de azért kíváncsi volnék a Ti véleményetekre is.
És kérlek szépen shipperek kíméljetek !
Ezt az Instagramos dolgot nem igazán értem,miért nem lehet nekik sajátjuk ? Ha nem tévedek a GOT7 tagoknak is van...
Egyébként teljesen egyetértek,sajnos alig van szabadidejük,én már nem egyszer észrevettem rajtuk,hogy mennyire máshogy viselkednek amikor a családjukról van szó,egyszer V Live-on amikor Tae élőadásban volt valaki megkérdezte tőle,hogy hiányoznak-e neki a testvérei (vagy valami ilyesmi,nem emlékszem) és még válaszolni is alig tudott,aztán elkezdte törölgetni a szemeit... :(
Hiába van pénzük,meg hiába híresek amikor nem boldogak...Biztos örülnek,hogy ennyi támogatást kapnak a rajongóiktól,de alig van magánéletük,egyfolytában csak robotolnak.A World Tour is még áprilisig tart,mert mennek Japánba,Hongkongba...
Hát ezaz énsem értem miert ne lehetne nekik saját insta!!!
De gondolj bele a lányok helyzetébe is nekik 1 fokkal rosszabb mert olyan szűk kínos ruhákban kell lenniük ami már átmegy Rįbäncøs viseletbe na meg ha véletlen lessz barátjuk akkor az a karrier végét jelenti
Kézzel írott levéllel többet érne bárki
Nem rég egy kis fiú írt levelet V-nek és válaszolt is rá,lehet azért mert csak egy gyerek és gondolja hogy ha esetleg nem válaszolna akkor aval tönkre tenné szegény cute fanboy álmát
Valamilyen módon bisztos megköszönik a fanoknak ezt a sok mindent amit teszünk értük,hisz miattunk tartanak ott ahol(igen,most a drága Dancsó Petit idéztem 😂) és persze a kemény munkájuk végett,legyen ez fanmeeting,esetleg valahol az utcán (de ez aligha előfordul,sasaengek miatt nem igen mászkálnak az utcán pláne így,hogy egyre több fan lett)
A közösségi média (leginkább tiktok és Instagram) tele van olyan videókkal hogy ARMY-k rakják ki hogy ők BTS koncerten voltak,lehet flegma leszek és bunkó de attól hogy ők ott voltak,most én MELYIK FALRA MÁSSZAK? Aztán érzem azt hogy büszke vagyok arra az ARMY-kra akik eltudtak oda jutni.
Nem rég egy csajszi kirakta hogy idézem bár nem szó szerint “Nem rég jöttem haza a koncertről,de máris depressziós lettem és vissza akarok menni hozzájuk„ és ott kitört belőlem a sírás, sőt.. sokszor sírok és nagyon félek hogy soha nem fogom őket látni még messziről sem,ez annyira igazságtalan és lélek törő tud lenni, néha már csak megkérdem magamtól “mi lenne velem e nélkül a 7 fiú nélkül?„ én rengeteg dolgot tanultam tőlük,vicces fejektől kezdve 😂 a legmenőbb táncokig*most már mondhatom azt hogy tudok táncolni 🤫🤭*
Megtanultam magam szeretni és értékelni, ők csak azt akarják hogy nekünk jók legyen, ők nagyon szeretnek minket, mindennél jobban,mi a családjukhoz tartozunk, szóval becsüljük meg őket,vannak nekik is rohadtul nehéz ideik mégis mindent mondom MINDENT megtesznek értünk, még akkor is mosolyognak mikor belülről DARABOKRA vannak törve.. szeressük őket 💜
Nem..nem sírok...
Megtudhatnám miért sírt Tae ? Ne haragudj,de nem volt még lehetőségem megnézni Bon Voyage részeit.
Sajnálom a fiúkat,ezek a lemezkiadók nagyon durva dolgokat képesek csinálni az Idolokkal,elszomorító... :(
Kedves kérdező!A YT-on is meg lehet nézni egy pár Bon Voyage-t,ez a legutolsó,ahol TaeTae sírt:
https://www.youtube.com/watch?v=qGIRXKkdimU
Hogy miért sírhatott,nem tudjuk, de az Armyk szerint eszébe jutott a nemrég elhunyt nagypapája (ezért is nem szerepelt Tae az első 3 részben,mert akkortájt halt meg a nagypapája,és csak később csatlakozott Máltára).A srácok a csillagos égboltot figyelték,és gondolom ekkor gondolt a papájára Tae.Állítólag egy staff szólt a srácoknak, hogy sír,és ChimChim, és Hobi szaladtak oda hozzá megvígasztalni.ChimChim Baby-nek szólította.Jó látni, hogy lelkileg is nagyon támogatják egymást,odafigyelnek a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!