Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet beregisztrálni a...

Reddevil11 kérdése:

Hogyan lehet beregisztrálni a sorozatbarát oldalra?

Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 18:34
 1/7 belapus ***** válasza:
Meghívó kell hozzá.
2018. okt. 14. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Még mindig meghívóval..nem nem küld innen senki
2018. okt. 14. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nehogy kérj, vírusos az egész megosztó oldal, sokan panaszkodnak..
2018. okt. 16. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
én nem panaszkodok
2018. okt. 17. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Meghívóval lehet csak regisztrálni. Keresel ismerőst aki tag, rendelkezik meghívói státusszal és bízik benned annyira, hogy meghívjon, vagy próbálkozhatsz a facebook-sorozatbarát oldalán is meghívókéréssel. Akad még pár naiv (vagy épp buta) tag aki idegeneknek is küldözget. (aztán megy a rinya ha kitiltják őket, amiért a meghívottjuk akit nem is ismernek, szabálytalankodott az oldalon.) Ha ezek valamelyikének szimpi vagy, akkor szerencséd van.

Az oldallal pedig semmi gond nincs, megfelelő védelem mellett a gépnek semmi baja sem lesz, az enyémnek sincs semmi baja, pedig 6+ éve sorozatbaráton nézem az összes sorozatom.

És nem, én nem küldök meghívót, nem vállalok senkiért felelősséget. Csak a feltett kérdésre válaszoltam.

2018. okt. 19. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, akkor nem nálam miért ezt írja ki mikor nézek valamit? the video playback was aborted due to a corruption problem or because the video used features your browser did support.
2018. okt. 19. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
6. Ha sokan nézik a videót, ilyesmi előfordul. Néha nekem is kiírja. 1x újra betöltöm a video oldalàt és gond nélkül működik. Valamit rosszul csinàlsz ha nem megy. nem agysebészet hasznàlni az oldalt. Csak picit gondolkodni kell.+ hasznàlni a megfelelő eszközöket. Mint pl rendes védelem a gépnek, megfelelő böngésző hasznàlata, apróbb trükkök ( frissítés) ilyenek.
2018. okt. 20. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!