Minek kell a munkaügyi hivatalba bemenni, beregisztrálni?
Figyelt kérdés
Tavaly májusba végeztem a sulival de még nem voltam bent, igazábol nem is tudom hogy miért kéne bemennem. Valaki elmagyarázná?2018. ápr. 5. 08:23
1/3 anonim válasza:
ha nincs munkahelyed akkor neked kéne fizetned a tb járulékot, ha nem akarod fizetni, akkor lehet kérni hogy a munkaügy fizesse.
2/3 A kérdező kommentje:
Már pirosba van a kártyám de még nem voltam bent befizetni. Mi a teendőm ilyenkor?
2018. ápr. 5. 12:08
3/3 anonim válasza:
TB ügyben a NAV-hoz kell bemenned, de készülj fel rá, hogy ki fogják fizettetni veled az elmaradást is.
Kérheted az önkormányzattól, hogy fizessék helyetted, de ahhoz is regisztrált munkanélkülinek kell lenned, és persze szociálisan rászorultnak.
Ha regisztráltál volna a Munkaügyiben mikor végeztél az iskolával lassan már kérhetnél aktív korúak ellátását az önkormányzattól - egy évig regisztráltnak kell lenned hozzá. Jelentkezhettél volna esetleg valamilyen tanfolyamra, aminek az ideje alatt kaptál volna keresetpótló juttatást, nem utolsó sorban tanultál volna valamilyen szakmát, amivel esetleg már állást is találnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!