Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » NAPISZAR, állítólag több...

NAPISZAR, állítólag több oldal is közzé tett tegnap óta egy linket, amin Captain Anus van. Nem találom, tudsz nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm, nekem ez nagyon fontos, mert szerintem jó segge van, kíváncsi vagyok a fejére is! :D
2010. jún. 23. 22:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

DE ha Ő az, akkor nem tudom.. Rohadtul nem hasonlít a seggére :D

Csalódás..

2010. jún. 25. 22:20
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
LOL te nagyon nagy vagy:D
2010. jún. 26. 08:34
 23/27 A kérdező kommentje:

Szerinted Ő az a képen?

Mert ennek a pasasnak tuti nincs jó segge..:(

2010. jún. 26. 11:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Aranyos volt az a betűkre szétszedett üzenet ♥ ♥ ♥

Nem tudom, de valószínűleg nem Captain Anus az. Egy esetben láttam, hogy valaha is igaziból lelepleztek egy szerkesztőt (nem a napiszaron, de egy hasonló oldalon), az meg hanyatthomlok töröltette a képét.

Ezek törvénytelen oldalak, még sima polgári per esetén is milliós kártérítésekre lehetne számítani. Ha pedig itt Magyarországon is büntethetővé válik a ,,kiberzaklatás'' (mint ahogy az USA-ban erre már vannak jelek), akkor bűncselekménnyel is lehet vádolni a szerkesztőket.

Igazából ezek nem nagy emberek, csak afféle lesipuskás kisbűnözők, akik egyelőre kihasználják a magyar joghézagokat és a hatóságok leterheltségét. Ha az igazi képük kikerülne, ki sem tudnék fizetni a kártérítéseket. Kb. a spam- és warezkirályokkal vannak egy szinten.

2010. jún. 26. 13:26
 25/27 A kérdező kommentje:
Hümm..:( Szerintem sem, de azért köszi, asszem igazad lehet.
2010. jún. 26. 14:41
 26/27 anonim ***** válasza:
Szívesen, és kellemes nyári szünetet kívánok.
2010. jún. 26. 18:11
 27/27 A kérdező kommentje:
Neked is! Bár ez inkább hasonlít téli-őszi szünetre:(
2010. jún. 26. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!