NAPISZAR, állítólag több oldal is közzé tett tegnap óta egy linket, amin Captain Anus van. Nem találom, tudsz nekem segíteni?
Köszönöm :)
DE ha Ő az, akkor nem tudom.. Rohadtul nem hasonlít a seggére :D
Csalódás..
Szerinted Ő az a képen?
Mert ennek a pasasnak tuti nincs jó segge..:(
Aranyos volt az a betűkre szétszedett üzenet ♥ ♥ ♥
Nem tudom, de valószínűleg nem Captain Anus az. Egy esetben láttam, hogy valaha is igaziból lelepleztek egy szerkesztőt (nem a napiszaron, de egy hasonló oldalon), az meg hanyatthomlok töröltette a képét.
Ezek törvénytelen oldalak, még sima polgári per esetén is milliós kártérítésekre lehetne számítani. Ha pedig itt Magyarországon is büntethetővé válik a ,,kiberzaklatás'' (mint ahogy az USA-ban erre már vannak jelek), akkor bűncselekménnyel is lehet vádolni a szerkesztőket.
Igazából ezek nem nagy emberek, csak afféle lesipuskás kisbűnözők, akik egyelőre kihasználják a magyar joghézagokat és a hatóságok leterheltségét. Ha az igazi képük kikerülne, ki sem tudnék fizetni a kártérítéseket. Kb. a spam- és warezkirályokkal vannak egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!