Gyógyszertár semmilyen esetben sem veheti vissza a kiadott "gyógyszert"?
Sajnos mivel nem értem rá, én nem tudtam menni a gyógyszertárba, és mondhatni rossz szer lett kiváltva.
5% minoxidil oldatot írt fel nekem az orvos hajhullásra, de előtte még a regain-t is, de ezt felülírta az előbb említett mert nekem ez túl drága lett volna az 1 havi adag.
Majd a gyógyszertárban a regaint adták ki, mivel nincs a minixodil, de ezt már rég nem volt alkalmas számomra.
És 20mg/ml ami talán arra utal hogy 2% os, és így végkép nem jó.
Vissza mentem hogy vissza váltsam, és mondta hogy nem lehet, mert hogy ami valóban kell nincs, ezért kiadta azt ami már rég nem kell nekem. De ő kiadta és marad is nálam.
Kérdésem hogy ilyenkor mondhatni nem azt adta ki ami kell nekem, nem lehet visszaváltani?
Hogy van ez? Ha meg vissza kéne vennie mi a teendő? Megint menjek hiába hogy elmondja ezt adtam ki mert csak ez volt.
(jelenlegi nincs gyógyszertárakban, de ezt az orvos is mondta, de érdeklődve körbe lettek járva hogy hátha, de a hátha helyett adták ami nem kell)
Oké köszi.
Benu-ból lett véve. Személyesen most, vagy még nem akarok "balhézni" ott.
Jó ha a weboldalukon írok?
Mert van ott olyan hogy - Gyógyszerész válaszol
És írja hogy - Írja le kérdését, panaszát.
Nézd, ha a patikus nem a megfelelő gyógyszert akarja kiadni neked, akkor NEM KELL ÁTVENNI! Nyilván az töketlenkedte el, akit elszalajtottál magad helyett. Nem kellett volna átvegye. Máskor te magad menj a patikába, és ne vedd át a helyettesítő készítményt!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!