Szöszi888 kérdése:
Depresszió elleni gyógyszert tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
És még annyit kérdeznék hogy lehet-e mellette fogamzásgátlót szedni?!2018. aug. 18. 10:55
1/7 anonim válasza:
Beszélj egy szakemberrel ha úgy érzed depressziós vagy. :(
2/7 anonim válasza:
Egy szakemberhez menj el. Mi, így látatlanban nem tudjuk megmondani. Ha csak enyhe depresszióról van szó, ami pl. nem bipoláris vagy borderline, akkor gyógyszert sem kell szedned.
3/7 anonim válasza:
Antidepresszans, receptre.
Lehet, ha a betegtajekoztato nem jeloli.
4/7 szamo77db válasza:
Orvoshoz fordulj, ne minket kérdezz! Majd az orvos megmondja, mi a teendő. Mi akaratlanul bár, de rossz tanácsot is adhatunk neked.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azt nem tudom, hogy ezzel kihez forduljak.. Pszichologushoz? Mert nem szeretnék fizetni ilyen kezelesekert.. Csak írjon fel nekem gyógyszert..
2018. aug. 22. 16:06
6/7 anonim válasza:
Pszichiáterhez menj. Pszichológus nem írhat fel gyógyszert.
Fizetned mindenképp kell valamennyit a kezelés(ek)ért, neki is meg kell vizsfálnia, hogy bármit is adhasson. De hidd el, megéri. A mentális egészség annyura fontos, mint a fizikai.
A 2. vagyok.
7/7 anonim válasza:
*vizsgálnia
*annyira
Bocsánat, este már írni sem tudok.
Ha még kérdésed van, nyugodtan írj üzenetet.
(Pszichológusnak tanulok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!