Ez mennyire elfogadható?
Számomra ha lenne gyerekem az csak egy teher lenne , mert semmi szabadsága nincs az embernek, meg nekem idegen sincs hozzá.
Meg nem bírom hallgatni a sirását.
Átèltem már hogy milyen egy gyereket nevelni ès köszönöm nem kèrek belőle.
Meg házasodni se akarok soha az èletbe.
Szia!
Ez mindenki privát ügye. Kellene, hogy legyen. Persze vannak, akik szeretnek másokat megszólni, az általuk helytelennek vélt cselekedeteiket bírálni, ami eltér a nagy átlagtól, a megszokott, közösségi normáktól. Mondom ezt úgy, hogy hasonló cipőben járok, mint te.
Én értelek, és nem ítéllek sem meg, sem el, mert ez a te dolgod.
Ha ezekért megszólnak - mert fognak -, akkor valami úton-módon le kell szerelned őket.
Tehát, hogy ez másoknak elfogadható-e, vagy sem, ezek tények, amik nem fognak változni, akkor sem, ha ők ezt szeretnék / akarnák.
Vagy szeretnek, és elfogadnak így, vagy nem, de akkor már tudod, hogy ki közöttük az értékesebb ember. Szerintem.
Magánügy.
Viszont ugye te nő vagy?
Akkor nem árt, ha tudod: NEM fogja elfogadni az emberek többsége. Meg fognak szólni.
Abszolút meg tudlak érteni én 27 F vagyok,soha életemben nem akartam gyereket,már csak a puszta gondolatától is libabőrös leszek.Szerencsére nincs is.
Tudom magamról azt,hogy ahogy öregszek úgy leszek egyre háklisabb.pl nekem szükségem van arra reggel,hogy egy jó 10-15 percig csak üljek és igyam a kávét,elmélkedjek.
Ha kora reggel gyereksírásra kelnék én a világból is kiszaladnék szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!