Szülői szemmel mennyi lenne az elfogadható korkülönbség a gyermeketek és a párja között?
Hát... mivel felnőtt a gyermeked, ezért igazából teljesen mindegy a párjának a kora, és szerintem ezt a szülőnek el kell fogadni, azt hogy kit választ a gyereke.
Nem mindegy hány éves a párja ha jófej, tiszteli, elfogadja, jól kijönnek és tiszteli? :)
Szülői szemmel azért vannak határok. Minden igaz, amit írtok, viszont nekem ha lenne 20 éves lány gyerekem, akkor mondjuk 19-24-ig teljesen átlagos. Fiú gyereknél inkább 16-22-ig(persze ha várnak amíg felnő a kislány). Ha ezt a határt átlépi, akkor már kicsit nyugtalanabb lenne a szívem, de elfogadnám, mert az ő döntése. Nekem ez az álomképem a gyerekeim párjáról, csupán kisit át kellene festenem magamban.
Amit nehezen bírnék elviselni, az egy 35+-os férfi vagy nő. Nagyon jól kell ismernem ahhoz, hogy tényleg rá merjem bízni a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!