Egy párkapcsolatban a 11 év az sok?
Figyelt kérdés
Megengedhető, vagy inkább már ne?2017. jún. 25. 21:10
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány évesek vagytok.
Nálunk például a férjem 10 évvel idősebb nálam, ez semmilyen problémát nem okoz, sőt. A velem egykorúakkal sosem tudtam mit kezdeni, amúgy engem folyamatosan 50 évesnek néznek, mert dagi vagyok, a 43 éves férjemet meg harmincasnak...
2/3 anonim válasza:
A párom 31 lesz jövő hónapban, én márciusban töltöttem a 19-et. 2,5 éve vagyunk együtt, úgy, hogy távkapcsolatnak indult, szóval nekünk emiatt volt inkább nehéz.
Mindig is az érettebb pasikhoz vonzódtam, de a sors hozott össze minket egy beszélgetős oldalon, szóval nem szándékosan alakult így. A korosztályomtól hányingert kapok. Ha te jól érzed magad vele, nem számít semmi más. Ne foglalkozz mások véleményével. Csak legyetek boldogok, mert egyszer élünk.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 27. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!