BME Mérnökinfó digitális technika tárgy segitség?
Ugyan én villamosmérnökire járok, de kb ugyanaz a tananyag. Mi is nagyon megszenvedtünk vele. Nálunk FPGA csak 5. félévben meg ágazaton volt. Nem is értem, miért kell nektek azt is lenyomni ott az elején.
Vannak YouTube-on, és VIKwikin segédanyagok, igaz nem olyan sok. Nézz körül a villanyban is, kicsit más jelölések, de kb. ugyanaz. Én azt javaslom, oldd meg otthon többször is a gyakorlati példákat. Itt úgy is az az elsődleges, hogy tudj példákat megoldani rutinszerűen. FPGA-hoz meg vannak példák a neten, bár azoknak akkor van értelmük, ha már vágod az alapokat.
Hol tartotok jelenleg? Az igazságtábla/Karnaugh-tábla megy?
Még így is szerencsétek van, hogy a MIT oktatja, nem pedig az IIT. Azoknál inkompetensebb alakokat nem láttam még. Láttam a MIT-es az előadásdiákat, és ha az ember már tudja miről szól ez az egész, akkor egész jók. Bár nekünk lett volna vmi hasonló annó. Nyilván ez rajtad nem segít... Nem is értem titeket miért kínoznak ezekkel ilyen mértékben.
Én sem voltam egy bajnok ezekből (villanyon), csak azt tudom mondani, hogy be kell gyakorolni mindent, és valahogy átmenni. Nézni a VIKwiki-s cuccokat meg a gyakorlatok anyagát a portálon. (Nem akarok azon lovagolni, hogy nekünk mennyivel rosszabb volt, de pl nekünk nem is töltötték fel a megoldásokat, kész csoda, hogy átmentem belőle/belőlük.) Mi tankörin oldottuk meg a házikat együtt, segítettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!