Az baj ha fiús lány vagyok?
Miért kéne figyelnie a nőies öltözetre? Ezt valami törvény írja elő? Nehogy már bárki meg akarja mondani, hogy ki hogy öltözzön. Nem a középkorban élünk, basszki.
És kérdező: miért lenne baj? Kinek lenne baj? Mi köze hozzá bárkinek? Úgy élj, ahogy jól érzed magad. Ne másoknak akarj megfelelni.
Szia!
Világ életemben fiús lány voltam. Nem bántam meg, ha újra kezdhetném, akkor is ilyen lennék. :)
Miért baj? Biztos lesz valaki, aki így fogad el: legyen az társ, vagy barát. A többi nem számít. Ahogy neked kényelmes.
((Annak pedig, hogy fiús cipőket kedveltem - most is van bakancsom, edzőcipőm is - az az előnye, hogy a lábad nem lesz deformált, tyúkszemes, görbe. Most számomra különösen fontos, mert a lábára az embernek sokáig szüksége van. DE ez csak egy példa a sok közül.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!