Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz ha lány...

Szerintetek az gáz ha lány vagyok és fiús hajat szeretnék?

Figyelt kérdés
Szoval az van h sohasem voltam nagyon lanyos, utalom a szoknyakat meg az ilyan csajos cuccokat, de azért nem ugy nezek ki mint egy fiu. A hajamat is inkabb lofarokban hordom, utalom ha ki van engedve. Kiszeretnem probalni h milyen lenne ugy a hajam meg lehet be is festetnem. Szerintetek ez gaz?

2018. márc. 15. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem tök átlagos manapság, hogy lányok fiúsak akarnak lenni. Akik nagyon hardcoreban tolják, azokat meg tomboyoknak hívják. Persze az átlagember csak leszbikusnak fogja hívni, de manapság nem hiszem, hogy bárki meg fog szólni, legalábbis nem a korosztályodból - mert gondolom még 18 év alatt vagy.

Ha nem csinálod nagyon szélsőségesen, akkor fel se fog tűnni senkinek.

Kérdésre válaszolva szerintem nem gáz, mindenki azt csinál, amit akar. Meg szerintem pár lánynak még jól is áll a rövidebb haj, meg fiúsabb nadrág, meg ilyesmi. Csak nem kell nagyon szélsőségesnek lenni, azért a tényt hagyjuk meg, hogy lány vagy, és van pár kinézetbeli norma, amitől ha nagyon eltérsz, akkor meg fognak nézni az utcán, és zavarba ejted az embereket, és így magadat is, hogy te most lány vagy vagy fiú.

2018. márc. 15. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Dehogyis, főleg, ha jól áll, de ha nem, akkor is jogod van hozzá :)

Már nem élünk olyan korban, amikor a lányok hajviseletére kötött szabályok érvényesek...

2018. márc. 15. 01:42
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Ha van olyan pofid, mint Osvárt Andreának akkor simán.
2018. márc. 22. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem gáz, nekem nagyon is tetszenek a rövid hajú lányok, tüsi/kopasz különösen, szerintem vágasd :) viszont ha továbbra sem szeretnél fiúnak kinézni, akkor érdemes lehet egyúttal más tekintetben csajosabbra venni a figurát (ruha, smink, ékszer).
2018. márc. 29. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz.
2018. júl. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!