Szerintetek az gáz ha lány vagyok és fiús hajat szeretnék?
Szerintem tök átlagos manapság, hogy lányok fiúsak akarnak lenni. Akik nagyon hardcoreban tolják, azokat meg tomboyoknak hívják. Persze az átlagember csak leszbikusnak fogja hívni, de manapság nem hiszem, hogy bárki meg fog szólni, legalábbis nem a korosztályodból - mert gondolom még 18 év alatt vagy.
Ha nem csinálod nagyon szélsőségesen, akkor fel se fog tűnni senkinek.
Kérdésre válaszolva szerintem nem gáz, mindenki azt csinál, amit akar. Meg szerintem pár lánynak még jól is áll a rövidebb haj, meg fiúsabb nadrág, meg ilyesmi. Csak nem kell nagyon szélsőségesnek lenni, azért a tényt hagyjuk meg, hogy lány vagy, és van pár kinézetbeli norma, amitől ha nagyon eltérsz, akkor meg fognak nézni az utcán, és zavarba ejted az embereket, és így magadat is, hogy te most lány vagy vagy fiú.
Dehogyis, főleg, ha jól áll, de ha nem, akkor is jogod van hozzá :)
Már nem élünk olyan korban, amikor a lányok hajviseletére kötött szabályok érvényesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!