Tinik! Mi a reggeli, esti rutinotok, hány naponta mostok hajat, hánykor tanultok, fürödtök, stb?
Felébredek 9-10 óra
Kávé+cigi
Játszok kb 12:00 ig
Ebéd 13:00 korül
Kutyázok,haverok,stb délután
20:00 körül eszek
Tv kb 24:00-01:00 ig
Pancsi (heti 3x mosok hajat)
Videókat nézek, zenét halgatok stb 3-4 ig
Recska
Alvás
Hetkoznap
Fel hatkor kelek
Kakao 😂😂
Kicsit sminkelek
A suliba menet meg atismetelem az anyagot ha ugy van,vagy zenet hallgatok
Suli
Gepezek, vagy haverokkal talalkozok
Utana tanulok
Furdok,vacsorazok
Nezem a tvt (kb olyan 9-kor)
11-kor meg lefekszem
Minden masodik nap mosok hajat
Reggel este fogat mosok
Hetvegen
Reggel is furdok
Alszom kb delig
Zenet hallgatok jatszok
Utana delutan tanulok
Utana sorozatot nezek/olvasok
Utana zenet hallgatok az agyban
15/L
általában 6 fele kelek (van, hogy ez fél 4, attól függ kell-e tanulnom, vagy megyek-e futni, illetve, hogy este mennyit tudok aludni)
bevágom a zabkásámat, beveszem az étrend-kiegészítőimet, fogat mosok, felöltözök, megcsinálom a hajam
besétálok, ha sok cuccom van bevisz anya
suliba döglök, próbálok figyelgetni
suli után majdnem mindig edzésre megyek, ha nincs edzés akkor kondiba (ha van időm akkor edzés előtt megyek kondiba), edzés után tusolok
ha hazaérek tanulok, eszek, netezek, ilyenek
10 fele megpróbálok elaludni, van, hogy előbb sikerül, van, hogy később ( TV-t akkor nézek ha van valami meccs)
17/F
-Hatkor kelek
-Reggel csak egy gyors fésülködés, fogmosás, mosakodás, öltözködés
-Suli
-Barátokkal lógok
-Go haza
-Tanulás
-Görkori
-Gitár
-Tisztálkodás (hetente 2x hajmosás)
-Viberezek/messengerezek/skypeolok
-alvás
Hétköznap: 7-kor kelek, 8-15 suli, házi, tanulás, összekészülés a másnapos tanításra, gitár, olvasás, görkori, 7:30 vacsi, 9 fürdés, 9:30 lefekvés, 10:30 alvás. Hetente 2X szoktam hajat mosni, ha esetleg van valam különleges program 3X
Hétvége: szombat: házi, tanulás, fontosabb dolgok elintézése,.... Vasárnap: lustálkodás, és ha esetleg hét eleji doga várható a tananyag átnézése :D
Hétköznap reggeli rutin:
-fél 7-kor felkelek
-fogat és arcot mosok, hajat vasalok, felöltözök, bepakolom a fésűmet és parfümömet a táskámba meg az egyéb ilyen dolgokat plusz a kaját és az innivalót
-7:20-kor elindulok suliba
Hétköznap esti rutin:
-általában 14:10-re itthon vagyok
-eszek
-neten vagyok kb 15:00ig utána tanulok általában fél 6-ig
-megint felmegyek netre, majd edzek (felülések, kitörések, stb.)
-8 körül elmegyek fürdeni, végzek fél 9-re kb
-bepakolok a suliba, előkészítem a ruháimat és ha még van szóbeli akkor azt átnézem
-netezek kb 10, negyed 11-ig
-tévézek vagy zenét hallgatok és kb 22:20 körül elalszok
A hétvégi rutinom teljesen változó, mert van amikor már 8-kor fent vagyok és van amikor 10-ig alszok és ez felborít minden szóval ezért nem írom le...
13/L voltam
5-6 korul kelek elkezdek keszulodni smink haj ruha sulis cuccok. Elindulok suliba vagyok delutan 2-3ig.
Otthon eszek altalaban rogton mert a suliba nem viszek enni. Aztan tv zene telo gep kimegyek sportolni kozben talalkozom a barataimmal szinte mindennap. Aztan furdok eszek stb. Aztan zenet hallgatok meg tvzek amig elnem almosodok. Nem tanulok es nem irok hazit mert reggel pakolok be szoval en a konyveimhez se nyulok suli utan csak masnap reggel:"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!