Szerintetek melyik a jobb? SZJG vagy Bexi?
Figyelt kérdés
én most olvasom a Bexi sorozatnak az első részét és nagyon tetszik de nekem eggyelőre szjg. Igaz abból már csak a kalauzt kell elolvasnom, de nekem már az első része megfogot amikor olvastam. aztán végig sírtam és röhögtem Renivel. DE tényleg. Néha féltem, hogy a szüleim hülyének néznek. A Bexi sorozat se rossz, de abba nem tudod annyira beleélni magam mint az szjg-be. De szerintem ezérthető is. Hisz nem vagyok zenész viszont iskolába járok. Sokkal jobban beletudom élni amagm egy szerelmes iskolás lány szerepébe, de volt hogy a többi szereplőben találtam meg magam. A Bexiben inkább szurkolok nagy marknak meg bekának meg ugy altalaban nem bele éleme magam hanem nezo kenzt nezem. Vagy nem tom hogy lehet ezt megfogalmazmi.2018. szept. 29. 22:57
21/22 anonim válasza:
A Bexi-sorozatba is bele lehet élni magad. Én sem vagyok zenész, sem énekes se semmi ilyesmi. Én most olvasom a Bexit, de bele tudom élni magamat. Laura nagyon jól el tudja mesélni a zenei életet meg mindent, részletesen, es együtt tudok érezni Bexivel, Nagy Márkkal is. Úgy ahogyan a Szent Johanna Gimiben is együtt tudtam érezni Renivel, bár volt olyan, amit én másképp tettem volna. A Bexit ugye még csak most kezdtem, de ez az egyik kedvencem. A Szent Johanna Gimit régebben olvastam, lehet hogy ez is befolyásolja, hogy a Bexit választanám. A Bexi-sorozat izgalmasabb mint a SzJG. Ezért is a Bexit választanám. És a SzJG-t elkezdtem újra, de már nem volt olyan, mint az első alkalommal. Mert tudtam mi fog történni benne. Szerintem soha nem fogom elfelejteni, es a Bexinél is szerintem ez lessz. Na mindegy. Igazából ez mindenkinek a saját döntése/ízlése. És amúgy én mindkettőt nagyon szeretem. Leiner Laura nagyon jó író.
22/22 anonim válasza:
Nehéz kérdés, de ha választani kell akkor szjg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!