Szerintetek használhatok elektoromos cigit?
Szia!
Mivel asztmás vagy: igen. Befulladhatsz tőle. Nem is nagyon értem, hogy ha ilyen betegséged van, minek a cigaretta bármilyen formában? A nikotin benne van, ami a tüdő, sőt az egész szervezet számára méreg.
Első kérdés:
Minek kell/akarsz cigizni?
Második:
Cigiztél?
S mikor jött ki a betegséged.
De akárhogy nézzük nem javaslom.
Allergiád van?
Mert pl a liquid alap folyadéka tartalmaz PG-t s vannak akik érzékenyek rá. (élelmiszerekben s gyógyszerekben is megtalálható).
Plusz az e-cigi nem éppen fiataloknak való, akik az elektronikához se értenek.
Az e-cigi összetettebb, mint ahogy sokan elképzelik s hasukra csapva megveszik.
Én adok el liquid-t, de mielőtt megvennék tőlem mindig felteszek pár kérdést:
Gőz vagy az íz a fontosabb vagy is is?
Milyen aromát szeretne (ízt)?
Van-e PG érzékenysége/allergiája?
Nem lenne vicces, ha egészségügyi baja lenne a vevőnek. (főleg ha tudatlan kezdő)
Leírhatom neked miket tartalmaz a folyadék s kikérheted a dokid véleményét, ha annyira akarod.
Ha igent mond netán akkor pedig tájékozódni kell, hogy tudd mi micsoda.
1#es
Mindenre lassan azt mondják rákot okoz...a kolbász is...
Tudod mire megy ki mindez?
Gyógyszeripar/egészségügy/"bio élelmiszer"...stb befolyása a média felett.
Ijesztegessük a marhákat
#2 & 3
Nézd, én nem akarok vitatkozni veled, de ha bárki az állítja, hogy a nikotin nem méreg, akkor megkérdőjelezném az értelmi képességeit.
A cigarettában ezernyi káros anyag van - ha hiszel benne, ha nem - és annak ellenére, hogy a dohánynak lehetnek hasznosnak gondolt hatásai, attól még nem csak függést, de lassú halált okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!