Dragon Ball
Naruto
Pokemon
Gintama
Inuyasha
Detective Conan
One Piece
Sailor Moon
Fullmetal Alchemist
One Punch Man
Attack on Titan
Fairy Tail
Bleach
Hunter X Hunter
Sword Art Online
Code Geass
Cowboy Bepop
Trigun
Bleach
Angel Beats
YuYu Hakuso
Yu-Gi-Oh
Beyblade
Soul Eater
Tokyo Ghouls
Seven Deadly Sins
Steins gate
Boku No hero Academia
Overlord
Digimon
Mirai Nikki
Another
Black Butler
Kb. ezeket mondanám leghíresebbnek.
MyAnimeList szerint sorban:
Death Note
Attack on Titan
Sword Art Online
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
One Punch Man
Tokyo Ghoul
Steins;Gate
Angel Beats!
Naruto
Code Geass
No Game No Life
Mirai Nikki
Toradora!
Ao no Exorcist
Noragami
Elfen Lied
Boku no Hero Academia
Fairy Tail
Bleach
Tengen Toppa Gurren Lagann
Soul Eater
Akame ga Kill!
Fullmetal Alchemist
Kimi no Na wa.
Another
Kill la Kill
Psycho-Pass
Durarara!!
Hunter x Hunter (2011)
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Highschool of the Dead
Clannad
Mármint hol? Japánban, itthon vagy valahol külföldön? Ezt nem kötekedésből mondom, de ezek nem feltétlenül fedik teljesen egymást.
pl. Az itthon és külföldön eléggé kedvelt Mirai Nikki, ha jól tudom Japánban nem volt sikeres, nem szerették. Viszont a Rurouni Kenshin-t vagy a Slam Dunk-ot, tudomásom szerint, nem nagyon van Japánban, aki legalább hallomásból ne ismerné és mégse látod a két felsorolt listában, pedig mindkettő nagy névnek számít
a hazájában. Holott a Kenshinből még egy film trilógia is készült. Az egyik legjobb live action, ha nem a legjobb, amit láttam. (Egész pontosan a nagy sikerű képregényből készült. Tudniillik, a legtöbb anime, képregény vagy light novel adaptáció)
A már felsoroltakhoz én pl. még kapásból hozzátenném Miyazaki Hayao (Ghibli studio) kb. összes munkáját, de azok közül is leginkább a Chihiro szellemországbant emelném ki.(Oscar-díjas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!