Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért pontoznak le?

Miért pontoznak le?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasok teljesen egyértelmű kérdésre teljesen egyértelmű/helyes választ mégis le van pontozva.

Vélemény nyilvánítós kérdéseknél szinten szinte az összes negatív amivel én találkozom.

Mi értelme így ennek? Emberek élvezetüket lelik a lepontozásban?

Nem sokszor szoktam válaszolni, csak amit tutira tudok és én is így járok. Egyszer a buta emberek társaságában igyekeztem más perspektívát mutatni egy másik ismeretlen társsal egyetemben és le is rontották az átlagunk :D

2018. szept. 27. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a GYK világában! Ennek az az oka, hogy nagyon sokan megerősítésért jönnek ide emiatt a válaszodat érzelemből pontozzák. Ha egyezik a véleményed az övékkel akkor felfelé, ha nem akkor lefelé, függetlenül minden mástól.

Példa:

"Szerinted is az Akurakakikuka a legjobb anime?"

Erre csakis igennel szabad válaszolni!

2018. szept. 27. 08:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, már kezdek rájönni, hogy valami ilyesmi állhat a háttérben. 16-18 évesen még csak röhögni jártam fel a szexuális témájú kérdésekhez, most 10 évvel később "érettebb" fejjel azért szeretnék segíteni is, de nem értettem, hogy miért "hülyéznek" le. :/
2018. szept. 27. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
2018. szept. 27. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos elmebetegek is járnak ide, 50 névvel belépve.

Van olyan, aki géppel pontoz lefelé mindenkit.

Még mindig jobb, mintha az utcán köpne le.

2018. szept. 27. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, nemcsak a kérdező pontoz le a neki nem tetsző válasz esetén. Ha valakinek rossz napja van, a pontozásaival elérheti, hogy sokunknak szintén az legyen!

Igaz, nem kell vele törődni, de mégis rosszul esik, ha segíteni szeretnék és nem értékelik.

2018. szept. 27. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyat is megfigyeltem, hogy több, vegyes válasznál csak egy van lepontozva, más nem. És ő volt a legmagasabb százalékon. Irigység.
2018. szept. 27. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

- Mert az emberek nem szeretik az övékkel ellnkező véleményt.

- Mert nem véleményedre kiváncsian kérdez, hanem 'okosságát' akarja bizonyítai.

- Mert a Facebookon szocializálódott emberkék nem értik a "hasznos" és a "tetszik" fogalmak közti különbséget.

- Mert butaságukban kinyilatkoztatásként akarják elhitetni a kérdésükben megfolgalmazottat.

- Mert nem hajlandók -vagy nem képesek- gondolkodásra és emiatt lehetőséget adni önmaguknak kompromisszum-képzésre, azaz tudásuk növelésére.

2018. szept. 27. 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

„Vélemény nyilvánítós kérdéseknél szinten szinte az összes negatív amivel én találkozom.”

Ilyen kérdést nem is lenne szabad kiírni. Az üzemeltető ezt a tiltást azzal indokolja, hogy nem létezik rá helyes válasz. De, nemigen törlik; a kérdés jelentésére szolgáló témakörök között sem szerepel. Bizonyára úgy vannak vele, hogyha valaki ilyenre válaszol, akkor úgy is járhat, hogy haszontalannak ítélik a válaszát.

A te kérdésed is egy általánosító, találgatásokat-, véleményeket váró, csevegős kérdés. Hogy válaszolok rá, vállalom, hogy nem ítéled, nem ítélik hasznosnak. Jogosan. Senkinek, semmiben sem segít. És, semmire sincs kihatása; minden marad úgy, ahogy volt, van.

2018. szept. 27. 10:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért jó tudni h értelmes emberek is vannak még itt :) elnézést h eddig nem írtam csak hosszú volt a nap.

Egyéb kategória egyéb kérdés részébe sztem elmegy a kérdésem. Nem csevegés indító max a kifejtős részt mondanám annak. Ha a nélkül csak a kérdést nézed a válasz akár egy "csak" is lehet. De ez az én szemszögem.

2018. szept. 27. 19:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, segíteni akar az ember és naná, h kellemetlenül éri ha utána azt látja, h tesznek rá magasról.

Az Orbános hatalmas :D

Köszönöm szépen a válaszokat, én azért dobtam a like vagy milyen gombot :)

2018. szept. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!