Miért érezhetek így?
Figyelt kérdés
Nem is tudom megfogalmazni mit érzek. Úgy érzem, hogy Magyarország nem az én hazám, nem tartozom ide, kívülálló vagyok. Franciának érzem magam. Ha megszólal a magyar himnusz, nem törnek elö különösebben az érzéseim, viszont ha a francia himnuszt hallom, annyira felemelő érzés. Ez azért fura, mert magyar vagyok, bár a külsőm alapján inkább francia vagyok. Lehet hülyén hangzik ez, de úgy érzem, hogy Franciaország az én hazám. Mitől érezhetek igy, ha semmi közöm sincs Franciaországhoz?2018. szept. 25. 21:26
1/3 Hargitai János válasza:
És Francia országon belül hová? Vagy teljesen mindegy?
Én Német országgal vagyok kb ugyan így,Északi részére mennék ha mennék Hamburg környékére.
Szerintem a legtöbb ember ilyen olyan dolgok alapján választ magának egy másik országot ahol szívesebben élne.
A miértre konkrét választ nem nem tudok adni...
Tetszik a ottani mentalitás a dolgokhoz való hozzá állás, az életszínvonal, Meg hogy az egy sokkal nagyobb ország, más a klíma stb
Lehet valami nagy francia reinkarnációja vagy, és tudat alatt mennél haza.
Nálad jobban senki nem tudja megmondani mi vonz oda.
2/3 csatrad válasza:
nezz utana a magyar francia kozos tortenelmenek, aztan donts, addig jobb ha titokban tartod.
a franciak talaltak fel a kozepso ujjazast
3/3 anonim válasza:
Oké ezt a kérdést mintha én írtam volna. Teljesen ugyanígy érzek, sose jártam Franciaországban, semmi tapasztalatom nincs a franciákkal kapcsolatban, mégis egyszerűen az ország hangulata, kultúrája, a nyelv, egyszerűen minden annyival érdekesebb és vonzóbb számomra mint a hazai (jöhetnek a ,,hazaárulós" kommentek, de nem sértésnek szántam), ha lehet ilyet mondani, lélekben én is sokkal inkább vagyok francia mint magyar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!