Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Reped a borom testepitestol...

Reped a borom testepitestol rohamosan mit javasoltok hagyjam abba? Kakaovajjal kenyem de nem javul csak tobb van

Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 00:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nézd, szerencsére nem kell sokat használni belőle, átlag elég a babnyi, de ez a terület nagyságától függ.

Ha huzamosabb ideje használod már, akkor látni fogod a változást.

Tudom, hogy te csak bőrkinyúlásra használnád, én azt elfelejtettem megírni, hogy bár a hasamra, a hólyagos égésre használtam az aloe verát (magamra borítottam egy tányér forró levest - ne kérdezd), DE a hólyagok mellett a striákat a bőrömön is szépen helyre hozta. :)

Szóval hidd el, előbb-utóbb használni fog. :)

Az edzés utánit azért írtam, mert gondoltam, hogy lezuhanyzol utána, és akkor bekened, jobban használ.

Egyébként bemelegítéshez, az izmaidra edzés előtt, használsz valami kenőcsöt? Ugye csinálsz a gyakorlatok előtt bemelegítést?

Vannak ilyen sport kenőcsök, amik hasznosak. Én mindig használtam gyógynövényes kenőcsöket a bemelegítő gyakorlatok mellett.

Ja: és egyébként nagyon szívesen. :)

Én tudom milyen az, amikor valaki itt kérdez valamit, és szeretne rendes választ kapni a kérdésére. Én igyekszem rendes, normális válaszokat adni. Igaz, olyannal is összefutottam már, akinek nem tetszett a javaslatom, és ezért lepontozott, sőt még ki is oktatott (bár akkor nem tudom minek kérdezett), de ez már legyen az ő problémája. :)

2018. szept. 25. 22:13
 12/22 anonim ***** válasza:

Ja, és ha elég kitartó vagy a mindennapos kezelésekkel, kenőcsözéssel, akkor 3 hónap után nemcsak halványodni fog, hanem akár el is tűnhetnek ezek a csíkok.

A mennyisége a zselének mindig a kezelt felület nagyságától függ. A két kezeden szétkened a kb. jókora babnyi mennyiséget, annak elégnek kell lenni, de majd úgyis kitapasztalod, hogy mennyi kell egy adagnak. :)

2018. szept. 25. 22:17
 13/22 A kérdező kommentje:
10 percet bemelegitek mindig kenocsot nem hadznalak de most holnap megveszem amit irtal ugyis szalkasitok szoval tobb tomeg nem jon fel ram amitol repedhetne minden esetre megirom majd honapok mulva hogy hasznalt e es ha hasznalt akkor orok halasod leszek a siromig. Amiota ilyen a borom azota megtanultam orulni a kis dolgonak is egy szep bor feler barmivel. Megegyszer koszonom a segitseget es tajekoztatlak majd hogy bevallt e :)
2018. szept. 25. 23:03
 14/22 anonim ***** válasza:

Rendicsek! Akkor október vége felé már látni fogod, hogy mennyire használ. Örülni fogok, ha visszajelzel. Sok sikert a leendő újra szép bőrödhöz, mert lesz, én hiszek benne. :)

Rám írhatsz ennél a kérdésnél (látni fogom, mert olyankor az a kérdés a válaszoltjaimnál előre sorolódik), de akár privátban is. Mindegy. :)

2018. szept. 25. 23:38
 15/22 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy mondtad hogy fürdés utan hasznaljam. Az baj hogy tegyük fel megfürdök 20:00 kor akkor be is kenem de csak pl 22:00 kor megyek el aludni? Gondolom nem baj
2018. szept. 27. 22:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Az nem számít, hogy hánykor kened be, és utána mikor fekszel le, és alszol. :) Mivel a bőröd beszívja, és akkor már ki tudja fejteni a hatását.

A lényeg, hogy minden nap kend legalább egyszer, de ha kétszer csinálod az aloe verás kezelést, még jobb. :)

Ha nem hagysz ki egyetlen napot sem, akkor elviekben már egy hónap után mutatkozik a hatása, és egyre szebb lesz. Persze, ha valami miatt kihagynál egyetlen napot, az sem lenne különösebb baj.

Viszont azt állítom neked, ha egy hónap után javulásnak indul az egész, akkor három hónap kezelés után a csíkok, striák, bőrkinyúlások nyomai eltűnnek.

2018. szept. 27. 23:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy miutan bekenyem egyből felvehetem a pizsoma felsőmet vagy varjak vele kicsit?
2018. okt. 1. 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Ahogy felszívódott, utána bújj a pizsi felsődbe, különben a ruha felszívja - a bőröd helyett - a hatóanyagokat. :)
2018. okt. 1. 20:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Remelem hogy tenyleg hatni fog egy honap mulva kicsit halvanyodni fog vagy milyen volt neked nekem szerintem durvabbak mint amilyen neked lehetett. Amigy hogy jottneked ez a krem miert pont ilyennel kented a striaidat?
2018. okt. 1. 22:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Az égési sérülésemet kezeltem vele (másodfokú, hólyagos égés), de észrevettem, hogy nemcsak az égési sérülésemet gyógyította be, hanem,a striákat is - ahol kentem az égés miatt - eltüntette a hasamon.

Ezért gondoltam, hogy önmagában is beválhat.

Konkrétan csúnya, csaknem 2 ujjnyi vastag, striákat hozott helyre egy szépséggel foglalkozó videóban, csak ott kókusz olajjal együtt alkalmazva mondták, és azt, hogy 3 hónapig kell kezelni.

Nekem előbb hatott, (kb. egy hónapig folyamatosan kentem) igaz, az én csíkjaim vékonyabbak voltak, csak a hólyagos, égési sérüléseim rondák. Az égés helyén maradtak halványuló barna foltok. Ha nem kezelem, ennél biztosan csúnyább maradt volna a bőröm.

2018. okt. 2. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!