Nektek mi a véleményetek az elítélésről?
16/L
Teljesen igazad van szerintem. Engem is sokáig elítéltek a stílusom miatt. Igen, a k**vás sztori nálam is stimmel. Általánosban évekig hallgattam minden szünetben. És mindezt azért, mert egy osztálytársam ezt kitalálta és terjeszteni kezdte. Az emberek bele sem gondolnak abba, hogy attól még, hogy valaki kicsit másabb, akár külsőre, akár belsőre az nem feltétlenül rossz. Sőt, az szerintem rosszabb ha valaki csúnyán mondva "tömeg". Ha viszont valaki nem tartozik bele ebbe a sémába, akkor nyugodtan számíthat rá sajnos, hogy a piszkálódások célpontja lesz... Természetesen vannak kivételes közösségek is, akik vannak olyan érettek, hogy megértik ezt és inkább örülnek neki, hogy xy hiába másabb, de fel meri magát vállalni. Plusz attól még, pl van egy teletetovált férfi. Sok embernek mi jut eszébe? Hogy egy erőszakos, durva, és brutális gyerekkort átélő ember jön vele szembe az utcán, aki biztosan bunkó és minden vágya, hogy szétverjen... Itt is tisztelet a kivételnek természetesen! De ez is az előítéletekhez tartozik. Attól még lehet hogy az a férfi egy 3 gyerekes családapa és minden este mesél a lányainak. Nem mindenki olyan, mint elsőre látszik. Örültem, hogy találkoztam a kérdéseddel, mert engem is foglalkoztat a téma, és engem is zavar, hogy sok ember hamar ítélkezik vagy egyszerűen csak nem képes elfogadni hogy vannak, akik másabbak. Minden ember különböző, és ez szerintem így van jól.
UI: Bocsi a sok szóismétlésért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!