Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akit Justin Bieber követ...

Akit Justin Bieber követ twitteren az h érte el h kövesse? Mert ha a reply-re megyek akk azt ő nem látja mert nem követ

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

jajj ha ma megkérdeznééd nagyon örülnéék:D

annyira kedves vagy:D

2010. jún. 22. 23:39
 12/19 anonim ***** válasza:

1. Rengeteg üzenetet írsz neki (pl.: "please follow me").

2. Amikor látod hogy fent van (vagyis ír a twitterére) akkor először "unfollow" -old aztán meg megint a "follow" -ra kattints. (ezt csináld meg többször) {én ezt nagyon sokszor csináltam és be "follow" -olt}

2010. júl. 10. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a "reply" -re mész akkor "lehet" hogy látja vagyis nagyon kicsi az esélye hogy látja. De ez attól is függ hogy hány üzenetet írtál neki. Meg hogy ő mikor nézi meg az üzeneteit. Mert gondolom rengetegen írnak neki.
2010. júl. 10. 17:21
 14/19 anonim válasza:

engem követ..amikor fent volt twitteren vagyis írt akkor unfollow follow és folyamatosan..és akkor előre kerülsz.és nagyobb esély van rá..de nem azonnal fog, énis vagy 2 hónapig szenvedtem..sok sikert:) am az én twitterem:

[link]

aki gondolja kövessen:D

2010. aug. 3. 00:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Basszus, Kaczkó Barbara! Kérlek, tanulj meg angolul, mert ez így nagyon kevés. Ha lenne annyi eszed, rájöhetnél, hogy az nem a Dzsásztinod, aki követ, mert még ő se tud normálisan angolul...
2010. aug. 3. 06:18
 16/19 anonim válasza:

csak úgy mondom hogy ő az igazi justin..-.-".... tudod a twitter csak egy nevet enged Pl.twitteren nincs 2 justin bieber...szal neked barbi grat :D

am h sikerült elérned h kövessen?? O.o

2010. aug. 3. 20:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem az igazi dzsásztin, hanem a menedzsere.

De az a lényeg, hogy ti, magyar rajongók, megmaradjatok abban a hitben, hogy ő az, pisiljétek össze magatokat, és örvendezzetek, hogy íme, íme itt van az új sztár, akiért teljesen odavagyunk, a kis tizennégy éves bohóc. Jaj, istenkém, de irigy vagyok. :)

2010. aug. 3. 20:22
 18/19 anonim válasza:

na és akk te honnan tudod h a menedzsere az ??? O.o -.-"

egyébként mindenki azt hisz amit akar...

2010. aug. 7. 15:47
 19/19 anonim válasza:

am meg jó tanáács: senkise küldje justinnak h please follow mee különben akár le is tilthatja a twitter az összes magyar csiripelő embereket és nem csak azokat akik ilyet irtak

(biztos forrásból tudom)

2010. aug. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!