Akit Justin Bieber követ twitteren az h érte el h kövesse? Mert ha a reply-re megyek akk azt ő nem látja mert nem követ
jajj ha ma megkérdeznééd nagyon örülnéék:D
annyira kedves vagy:D
1. Rengeteg üzenetet írsz neki (pl.: "please follow me").
2. Amikor látod hogy fent van (vagyis ír a twitterére) akkor először "unfollow" -old aztán meg megint a "follow" -ra kattints. (ezt csináld meg többször) {én ezt nagyon sokszor csináltam és be "follow" -olt}
engem követ..amikor fent volt twitteren vagyis írt akkor unfollow follow és folyamatosan..és akkor előre kerülsz.és nagyobb esély van rá..de nem azonnal fog, énis vagy 2 hónapig szenvedtem..sok sikert:) am az én twitterem:
aki gondolja kövessen:D
csak úgy mondom hogy ő az igazi justin..-.-".... tudod a twitter csak egy nevet enged Pl.twitteren nincs 2 justin bieber...szal neked barbi grat :D
am h sikerült elérned h kövessen?? O.o
Nem az igazi dzsásztin, hanem a menedzsere.
De az a lényeg, hogy ti, magyar rajongók, megmaradjatok abban a hitben, hogy ő az, pisiljétek össze magatokat, és örvendezzetek, hogy íme, íme itt van az új sztár, akiért teljesen odavagyunk, a kis tizennégy éves bohóc. Jaj, istenkém, de irigy vagyok. :)
na és akk te honnan tudod h a menedzsere az ??? O.o -.-"
egyébként mindenki azt hisz amit akar...
am meg jó tanáács: senkise küldje justinnak h please follow mee különben akár le is tilthatja a twitter az összes magyar csiripelő embereket és nem csak azokat akik ilyet irtak
(biztos forrásból tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!