Akit Justin Bieber követ twitteren az h érte el h kövesse? Mert ha a reply-re megyek akk azt ő nem látja mert nem követ
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:20
1/19 anonim válasza:
Jaj, én is úgy szeretném, hogy JB engem kövessen, mert annyira jófej srác. Hű. Minden vágyam. Hű. Sőt. Húha!
2/19 dokuro válasza:
biztos szétterpesztette a lábát
3/19 A kérdező kommentje:
háát lehet:ÉÉÉ
2010. jún. 22. 19:39
4/19 anonim válasza:
Ki az a Justin Bieber ? És minek akarod követni?
5/19 anonim válasza:
barátnőmet követi, facebook chatelni is szoktak. komolyan. bár én nem bírom a gyereket. nem tudom, hogy szedte össze. meg barátnőmnek honlapja is van, talán azúton. mindegy, majd megkérdem tőle.
6/19 A kérdező kommentje:
óó az nagyon jó lenne ha megkérdeznéd:D
nagyon köszii(L)
2010. jún. 22. 19:58
7/19 anonim válasza:
19.53 kamu a barátnőd,biztos nem ő,hanem esetleg a bátyja (ha van) vagy az apja nyomja. hahaha
8/19 anonim válasza:
nemtudom. nekem ő mondta. meg szokott néha másolni, bár igazán nem érdekel. :D de biztos, hogy twitteren követi, mert nekem is van, és látom.
9/19 A kérdező kommentje:
Ésés mikor tudnád megkérdezni a barátnőidet hogy hogy csinálták??:O
2010. jún. 22. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!