Van egy új osztálytársunk és más mint mi, mit csináljunk?
hát ne utáljátok!!! miért kell hogy mindenki olyan legyen mint ti???
mi 15 évesen tökhepin társasoztunk minden nap, meg játszottunk azzal a toronnyal, amiből úgy kell kihúzni a darabokat, hogy ne dőljön össze, meg öltöztettük a barbibabáinkat :DD retardált egy osztály volt, de imádtam, mert mindenki elfogadott benne mindenkit, és ezért rengeteg színes egyéniség volt benne
arról nem is beszélve, hogy ha magatok közé fogadjátok, akkor úgyis átveszi a ti stílusotokat, és a végére ő is hasonlítani fog rátok (bár nem tudom, ezt előnynek lehetne-e nevezni...), vagy legalábbis megpróbálja. ha azonban kiutáljátok, akkor csak még jobban elszigetelődik. adjatok neki esélyt, és fogadjátok el egymást!!! az ember egész életét meghatározza hogy kiközösített volt-e a suliban
szia
szerintem, inkább előny, ha az ember képes játszani, ha felnőttkorában is képes lesz, az bazi nagy előnyt fog számára jelenteni, játékosnak kell mardni. szeressétek.vagy ne utáljátok.
Nálunk is volt ilyen egyházi suliban átlagosnál alacsonyabb intelligenciával olyan gyerekes volt hogy fuu
Elvitték as uliból, osztkirándulásokra nem járt miattunk
Azért mmert megmondtuk neki hogy ez nálunk nem megy, mert ha valki szekált valakit az osztályban, tömeg és aza 2 ember meg verekszik nálunk az lenne a módja megmondanánk milyen ki pisis megmondanánk hogy mit kéne csinálni ha nem akar egy verés áldozata lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!