ThisIsNotHuman kérdése:
Ha valakit megfejelek teljes eröböl aki alacsonyabb nálam az 100% összeesik avgy fájni fog neki?
Figyelt kérdés
Ha valakot megfejelek teljes erőmből akkor az ösdze fog esni? Elájulni nem csak ösdzeesik a földre? Kb fél éve kezdtem el konditerembe járni és az osztályomban én vagyok a legerősebb a lányok közül és vagy a 2. Vagy a3. Legerősebb az egész osztálybol
Ha egy nálam alacsonyabbat megfejelek annak lessz valami komolyabb baja? Ha mondjuk kézilabdázik kb 6 éve akkor erősebbet üt nálam úgy hogy gépeken 20-25 kg al kézileg meg 5 kilókkal súlyzózom? Erősebb lennék nála? Elég erős csontozatom van
2018. szept. 17. 16:20
11/11 anonim válasza:
Igazán nőies lány lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!