Egy fiúnak inkább a magasabb lányok vagy inkább az alacsonyabb lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
A magasabb (170-175cm) lányok vagy az alacsonyabb (150-165cm) lányok a jobbak? Fiúk,nektek kik jönnek be jobban?2018. jún. 19. 19:42
1/11 anonim válasza:
Nekem tök mindegy csak nálam ne legyen magasabb. :D
18/F
2/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de nagyon hülye kerdés, hogy a magas, vagy az alacsony lányok a "jobbak"- e...
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van hülyén fogalmaztam
2018. jún. 19. 19:49
4/11 anonim válasza:
Egyebként nekem peldául, sokadik szempont a magasság. Jó, persze, egy 2 méter feletti lany, talán egy kicsit elriasztana...
6/11 anonim válasza:
Engem általában a kisebbek fognak meg,de ők nagyon :)
Magasak közül is van aki de az ritkább,ott kell legyen egy kis plusz,vagy eleve az arca olyan legyen hogy jól áll neki
7/11 anonim válasza:
Nekem a magasabbak jobban tetszenek,de nyilván nem ez a szempont.
8/11 anonim válasza:
változó, kinek mi
nekem pl a 173 alattiak inkább, mert én 173 vagyok
9/11 anonim válasza:
180 felettiek, de egyébként nem szempont.
10/11 anonim válasza:
Srácok! Ti járnátok egy tőletek magasabb lánnyal, ha igen mennyi a max (amivel magasabb nálatok)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!