ThisIsNotHuman kérdése:
Fiúk! Melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
Képzeljetek el két lány aki úgyan úgy néz ki, van nagy melle, kerek feneke ,viszont az egyik lánynak lapos hasa van, a másiknak van egy kis hasa, melyiket választanátok? A kettő lány ezt eltekintve ugyan olyan ..2018. szept. 13. 14:43
11/15 anonim válasza:
A has jól néz ki, nem kell kicsinek lennie ;)
12/15 anonim válasza:
Nagy mell segg has undirító ugyan úgy lapos hassal is közepes legyen minda kettő de fontosabb az arc mert mittudom én van fullos segged az arcod meg bánya
13/15 anonim válasza:
Engem a nagy mell és fenék nem vonz, kicsit sem. Mellből jobban tetszik a kis/közepes, fenékből pedig kicsi; mindkettőből formás. Ha utóbbi nem is teljesül teljesen, akkor is. Nem mindenkinél pozitívum a nagy mell. Alak terén pedig a nagyon vékony az ideálom. Ebből kiindulva pedig a lapos hasú tetszik minden bizonnyal jobban. Arcra ugyan lehet egy telt lány nálam szép, de alakra valahogy szexi nem tud lenni, így születtem :/
Persze ez csak az én véleményem, sokan mások nem értenek velem egyet, van aki alapból a teltebbekhez vonzódik. Ha most neked van egy kicsit nagyobb pocakod: nem kell megijedni, van bőven olyan fiú, akinek feltehetően tetszik, vagy abszolút nem szempont nála!
14/15 anonim válasza:
Amelyiknek van egy kis hasa.
15/15 anonim válasza:
A gyengém a széles csípő és izmos, lapos has, mellek terén nincs komoly preferenciám. Ez kb el is dönti a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!