Melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
I. lány:
- barna haj
- barna szem
- vékony
- kis mell
- kerek popsi
II. lány:
- szőke haj
- zöld szem
- vékony
- nagy mell
- kerek popsi
2012. jan. 3. 23:04
1/10 anonim válasza:
I. kis mell nem tudom mennyire kicsire gondolsz de számomra nem is az a legfontosabb
2/10 anonim válasza:
Ha az arcuk egyformàn szép, akkor a másodikat. De fontosabb szempont lenne a külsőnél, hogy mennyire okosak, kedvesek, jó humorúak a lányok.
3/10 anonim válasza:
ha a belső tulajdonságtól és a többi külsőségtől eltekintünk akkor én az 1. választanám szerintem, a barnahajú barnaszemű lányok jobban bejönnek. de így elmondás alapján mind2 jónak hangzik de az sem épp mind1 milyen belsőleg és arcra
5/10 anonim válasza:
Először is látnom kéne mindkettőt hogy döntsek mivel nekem az arc szépsége is nagyon fontos. Amúgy mindkettő jónak tűnik.
6/10 SenkixXx válasza:
A végén úgyis mindig a legnagyobb mellű nyer! :D
7/10 anonim válasza:
Akit hamarabb gyíkra lehet húzni!
8/10 anonim válasza:
Hát ennyi alapján választani, kicsit olyan, hogy is mondjam...mintha autót venne az ember.
-fekete metál fény
-xenon fényszóró
-1200 kilo
-2 légzsák
-nagy csomagtér
Kábé, én ennyi alapján még dugásra sem tudnám eldönteni, hogy melyik kéne, de hogy ne legyen fölösleges a hozzászólásom: Első.
10/10 anonim válasza:
valószínűleg az elsőt, de azt amelyik szeret füvet szívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!