Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a punkok életfilozófiája?...

Mi a punkok életfilozófiája? Hogyan gondolkoznak a világról, az emberekről? Kérlek írjátok már le részletesen!

Figyelt kérdés
nagyon solat segítenétek vele! punkok előnyben! :D
2010. jún. 22. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szard le mások véleményét, botránkoztasd meg az átlagnépet.
2010. júl. 22. 00:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Eddigi válaszokkal egyetértek. Régen tartoztam egy csoporthoz. Szóval tudom. Egyszer csak felnőttem és rájöttem, hogy szeretnék valamit kezdeni az életemmel. Már nem voltam szakadt, nem ittam. Még a fejüket is elfordították, ha ráköszöntem valamelyikre...Szánalmas.

És ezek pampognak a másik elfogadásáról, mikor ha már nem úgy nézel ki, mint aki beszar a saját gatyájába, akkor már nem is ismernek? SZÁMALMASAK

Arról nem is beszélve, hogy Én mindig adtam cigit, meg pénzt, de ha Nekem kellett valami, akkor jött a duma, hogy nem tud adni...meg hogy nem szabad felhánytorgatni, hogy Én bezzeg adtam...mindegy...Én felnőttem, Ők maradnak trógerek...nagyon megutáltam Őket...

Ők azok, akik megítélik a másikat...

A másik, hogy aki csak részegen, vagy beszívva tudja magát jól érezni, az már régen rossz és szánalmas.

24/L

2010. júl. 22. 08:11
 13/14 anonim ***** válasza:
mocskos kis trógrek,hülyék,beszívnak,lopnak,hazudnak,stb.
2010. júl. 22. 11:01
 14/14 A kérdező kommentje:
barátnőmet nem tudom megérteni csak ezért kérdeztem :D ő is punk és nem viselkedik így, nem drogozik, ne iszik, nem cigizik stb... és ő szeretne menni egy jobb suliba mert komolyabb céljai vannak a jövőben :D
2010. júl. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!