Mi a punkok életfilozófiája? Hogyan gondolkoznak a világról, az emberekről? Kérlek írjátok már le részletesen!
Eddigi válaszokkal egyetértek. Régen tartoztam egy csoporthoz. Szóval tudom. Egyszer csak felnőttem és rájöttem, hogy szeretnék valamit kezdeni az életemmel. Már nem voltam szakadt, nem ittam. Még a fejüket is elfordították, ha ráköszöntem valamelyikre...Szánalmas.
És ezek pampognak a másik elfogadásáról, mikor ha már nem úgy nézel ki, mint aki beszar a saját gatyájába, akkor már nem is ismernek? SZÁMALMASAK
Arról nem is beszélve, hogy Én mindig adtam cigit, meg pénzt, de ha Nekem kellett valami, akkor jött a duma, hogy nem tud adni...meg hogy nem szabad felhánytorgatni, hogy Én bezzeg adtam...mindegy...Én felnőttem, Ők maradnak trógerek...nagyon megutáltam Őket...
Ők azok, akik megítélik a másikat...
A másik, hogy aki csak részegen, vagy beszívva tudja magát jól érezni, az már régen rossz és szánalmas.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!