Miért van az, hogy szinte minden területen jobbak a férfiak, pl. emberismeret? Könnyebben is tanulnak, gyorsabban gondolkoznak, stb?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 23:03
1/28 A kérdező kommentje:
én lány vagyok, de rájöttem erre.
2010. aug. 9. 23:04
3/28 A kérdező kommentje:
a nők feladata tényleg csak annyi, hogy legyenek szépek, főzzenek, mossanak, takarítsanak, asszisztáljanak a férfinek. de ugye az asszisztencia azt jelenti,hogy csak másodlagos. én hülyeségnek is tartom ezt a nagy femminizmust, ami van :D
2010. aug. 9. 23:05
5/28 anonim válasza:
Mert ez az élet rendje! :) Viccet félretéve. Biztos nem mindenben vagyunk jobbak, csak az élet egyes területein.
6/28 anonim válasza:
a nők tudnak egyszerre több dologra figyelni
7/28 anonim válasza:
hát köszöntelek a valósságban.
de megsúgom mi nők jobban kommunikálunk :D
L/18
8/28 anonim válasza:
A férfi az aktív alkotó, a nő a passzív. Igen, tulajdonképpen nektek kellene támogatni a férfit és terelgetni, csak ne a hülye irányba. Plusz nektek kellene megfelelően nevelni a köv generációt, ami önmagában az élet alapja. A nőiség maga az élet szépsége, pl. én sokszor ha belenéztem egy-egy volt szerelmem szemébe akkor a világot láttam benne. Szóval felejtsétek el a feminista dumát, ne akarjatok ránk hasonlítani. Így lettünk teremtve és kész.
9/28 anonim válasza:
Ezt hitték a középkorban...:)
Nem az ellenkezőjét derítették most ki
10/28 anonim válasza:
Vannak olyan nők akiknek férfi gondolkodású agyuk van..Azokkal mi van?:-D
Van ilyen teszt is a net-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!