PDani0109 kérdése:
Játszanak még pc-n sokan overwatch-n? Megéri meg venni? Minden játékmódban lehet embereket találni? (pc)
Figyelt kérdés
2018. szept. 5. 15:57
1/3 anonim válasza:
A játék miatt megéri de a community nagyon érdekes lehet nem fog tetszenni de ha azzal nem törődsz akkor nagyon jó a játék. De a játék közben is sok a tras ember de ha nem vagy toxic akkor nem fog zavarni csak ne pickel Hanzo és váltsál Mercy-re és megnyugszanak legtöbször :D
De Mercyként sem könnyű az élet (az az mások azt mondták nekem, de én nem tapasztaltam mert nagyon jó játékos voltam szóval engem szerettek a csapattársaim)
Én nagyon szeretem a játékot még most is és csak azért hagyam ott mert szétnerfelték szegény Mercy-t. De ha az nincs már top 500-ban tolnám :D (amúgy nem nehéz oda felkerülni)
2/3 anonim válasza:
Hát én pont most vagyok 804 lvl és plat rankú, de maga a játék egy rakás szar. Na jó csak viccelek😂 Néha nagyon jó tud lenji, de van olyan pillanat amikor annyira felbasz, hogy ölni tudnék🤬 Türelem és gyakorlás kérdése. Szerintem, ha nagyon kiakarod próbálni vedd meg nyugodtan, ha le lesz akciózva karácsonykor vagy ott a G2A. A community 30% jó arc 80% beteg toxic. Ez mind rankedra és QP is igaz. Sokan játszanak még nyugi hisz Jeff mondta, hogy már 40 milla acc van. Csak picit sok a smurf ami azt jelenti, hogy high skilled játékosok újra megveszik a játékot és az alacsony szinteken gyalázzák a népet. Szóval abból a 40 milla accból kb. 10 milla smurf genyó. Én ajánlani tudom, de ha jó akarsz benne lenni sajnálni kell rá az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!