Mennyibe kerül az abortusz Tb nélkül?
Váratlanul estem teherbe és el akarom vetetni de nincs TB-m mennyibe kerül igy az abortusz
2018-ban?
Szia! Fú, én nem is tudom, hogy így megcsinálnák-e, ha igen, valószínűleg elég sokba kerülne.
És az, hogy váratlanul jött a baba, miért ekkora gond, hogy el akarod vetetni?
TB-vel is elég sokba kerül (majdnem 30ezer), ha nincs társadalombiztosításod, biztos sokkal több.
Viszont ha megtartanád, el tudnád intézni a TB-t is (ha nincs munkád is havi párezer Ft-ot kell csak bedizetni) egy-két hét alatt, és onnantól már biztosítottak lennétek.
Hátha van rá valami lehetőség, hogy megtartsd, ha már hozzád akart jönni az a lélek. Párod, családod hogy áll a dologhoz, tudja valaki, hogy babát vársz?
Járj utána magad, elég nagy lány lehetsz, ha a lábaidat szét tudtad tenni.
"Terhes lettem.. Elvetetem" mitbánomén! Király felfogásod van!!!
Más meg meghalna egy babáért!
Igen, talán a te babádért... Akit makk egészségesen meg is szülhetnél, vehetnél neki ruhát, bepelenkáznád, megetehetnéd, betehetnéd egy utcai inkubátorba. Hogy legyen esélye az életre, szerető családra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!