Megéri-e használt telefont venni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 15:51
1/3 anonim válasza:
Háááát... én inkább újat vennék. Ha már használtra van pénzed (azok általában drágábbak), akkor már inkább egy újat vegyél. Tapasztalatból írtam.
2/3 anonim válasza:
Én egy éve vettem használtan egy felcsúztatható mobilt 14ezer forintért.Kicsit kopott a hátulja(de nem vészesen)és hát az aksija se príma(Naponta kell töltenem.)Kb.10 hónapig jól bírta,semmi baj nem volt vele.(Az előzőeket leszámítva.)De az utóbbi két hónapban hol volt hang hol nem.Telefonálni se tudtam mindig.
Szóval szerintem nem éri meg.Pár ezrest még hozzá dobsz a használt árhoz és megveszed az újat.Tovább fogja bírni.Meg szebb is.
15/L
3/3 anonim válasza:
Sokszor lopottak, és nem éri meg összeszűrni a levet primitív bűnözőkkel. Inkább vegyen az ember olyan telefont, amilyenre van pénze. Rendszeresen látom, hogy egyesek azzal akarnak menőzni, hogy milyen telefonjuk van, annak ellenére, hogy szegények. Ez szerintem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!