Köteles vagyok elolvasni a sima postai úton érkezett leveleimet?
Figyelt kérdés
Az intrum cseszeget.Email-be meg sima postai levelekkel.
Nem tartozok! megírtam nekik, hogy emailomon letiltom a címüket és csak tértivevényes levelet bontok ki tőlük.
Ez így jó nem? mármint ha jön sima levél azt akár ki is dobhatom ugye?
Senki nemmondhatja, hogy pedig küldtem levelet a címedre.mert én meg mondhatom, hogy nem olvastam el mert nem és kész ugyhogy nem értesültem.Hogyan működik ez? Köszi a válaszokat
2018. aug. 26. 18:59
11/11 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Nem foglak lepontozni a véleményed miatt 😊 nem tartom magam osrobának és igen! Nevetségesen alacskny a minimum garantált sebesség, de az oldal hivatalos sebbességmérő oldalán is alacsonyabbat mértem én is és a cég szervízes emberkéje is. Azért gondoltam hogy megszüntették a szolgáltatást mert nem küldtek többé számlát. Na de ezt soha nem fogom bebizonyítani. Levélben az intrum elismerte hogy a tartozá elévült. A tartozás él. Örökre. Csak érvényesíthetőségi jogát vesztette el. Ergó tartozok de nem tudja elvenni behajtani levonatni melóhelyemen vagy bankomba vagy nem tudja ingóságokra terhelni stb. Azóta nem írtak.
2019. jún. 26. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!