Csajok ti hany evesen kezdtetek cigizni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 12:24
2/12 anonim válasza:
15 évesen kipróbáltam, nem jött be, azóta se cigiztem és nem is tervezek.
3/12 anonim válasza:
Én 16 évesen próbáltam ki de undorodik tőle. És annal is undorítónak tartom aki cigizik:)
4/12 anonim válasza:
Ez a dohányzás kategória...Vagy ez alapján akarsz csajozni?
Egyébként 15, de csak akkor gyújtok rá, ha iszok, és egy este elmegy, maximum 6-7 szál. De hétköznapokon inkább elektromos cigit pártolom, amim jelenleg nincs, mert meg kéne csinálnom, de ah, sosincs hozzá kedvem.
5/12 anonim válasza:
Soha nem cigiztem én nem is fogok..
6/12 anonim válasza:
11 évesen, de volt, amikor nem, több mint 2 éve megint. 18/L
7/12 anonim válasza:
Qrva gaz, hogy van aki 11 evesen egy olyasmire kolti - altalaban a szulei - penzet, ami felesleges, egeszsegtelen, kartekony es egyetlen egy jo hatasa sincs, semmilyen szempontbol. Normalis ember aki logikusan gondolkodik es nem csak az erzesei utan megy, meg masok utan az cigire nem kolt. Nem is csodalkozom hogy hanyatlik a tarsadalom.
8/12 anonim válasza:
Soha nem próbáltam ki pedig a többiek már általánosban cigiztek! Nem is tudom milyen lehet. Viszont mindíg tök különlegesnek éreztem magam amiért mindenki dohányzik de én nem :)
Most 30 évesen is ugyanígy vagyok vele !
9/12 anonim válasza:
11-12 éves korom körül kipróbáltam azóta nem cigizek esetleg ha nagyon ideges vagyok akkor el szívok egy szállal de ez így 3 havonta egyszer fordul elő.
10/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de 14 évesen és csak azért szívtam a cigit, hogy a tüdőm kibírja a füvest, amúgy már egyiket sem szívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!