Van esély, hogy sosem fog megérkezni a csomagom?
Figyelt kérdés
Augusztus 13-án rendeltem a Shawn Mendes Offical Store-ból egy pulóvert és a csomagnyomonkövető szerint, még csak elfogadták a megrendelést. Be volt állítva, hogy kapjak értesítőt, ha valami változás van, pl. feladták, de semmi. Ti rendeltetek már? Megérkezett?2018. aug. 21. 20:25
1/4 anonim válasza:
Teefonálj az ügyfélszolgálatra és ott a központban megmondják,hogy mi a helyzet.
2/4 anonim válasza:
Én pólót rendeltem pár napja emailben már kaptam értesítőt hogy feladták a csomagom. Ezek szerint te még csak ilyen emailt se kaptál?:/
3/4 anonim válasza:
Még semmiképp ne add fel!! Van aki áprilisban rendelt és csak most kapta meg. Elég sokáig tart a szállítás, szóval nyugi.
4/4 anonim válasza:
5 hónapot vártam a 'Youth'-os pulcsira és az EP-kre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!