Miért látható villanás (fény/robbanás) a genovai híd összeomlása előtti pillanatban az alábbi videó elején?
Két kérdésem van hozzád, kérdező.
1: Mit látsz te azon a borzalmas gyenge minőségű videófelvételen, a porban, ködben, épületek által kitakarva? Úgy értem, mi az, amire az életedre - vagy anyád életére - meg mernél esküdni, hogy látod és mi az, amit csak belelátni vélsz, hozzáképzelsz, feltételezel?
2: Milyen tudományágak mely szakterületein rendelkezel bulvárlapokból szerzett információknál komolyabb szaktudással, esetleg elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal, hogy ennyi különböző tudományágban (meteorológia, fizika, statika) teszel megingathatatlannak vélt kijelentéseket?
1)"Mit látsz te azon..."
Az eredeti kérdés így hangzott:
Miért látható villanás (fény/robbanás)...
Azt írtam robbanás és nem robbantás.
Ha a villám belecsap egy fába, az viszont felrobban/szétrobban (nagyon tanulságos):
A beton vasszerkezetében bizonyára voltak gyenge pontok, (szükebb vas keresztmetszetek), ahol valóban a villám igen erő áram felizzíthatta azt. Akármilyen a képfelbontás, a kvázi egyidejüség jól látható.
2) "Milyen tudományágak mely szakterületein rendelkezel bulvárlapokból szerzett információknál"
Nyugi, erősáramú villamosmérnők vagyok, és fizikát tanítottam.
3) A robbantás verziót csupán egy elvi lehetőségnek szántam, ez nem állítás.
A kérdés nem is zavar, meg ha más véleményére lenne kíváncsi, azzal sem lenne gond. Csakhogy elkezd nagyon hamar összeesküvés-elméletekkel előállni, majd próbál úgy csinálni, mintha igazából nem is ő hozta volna fel, meg nem is hinne bennük, de azért újra és újra előhozza.
Ez elég visszatetsző.
"elkezd nagyon hamar összeesküvés-elméletekkel előállni"
Előállni? Én három kérdőjellel zártam a kérdést. Nálam ez csupán egy opció. Miért gondolhat az ember SAJNOS még ilyenre is? Azért, mert megtapasztalt bizonyos anomáliákat. Például: egyszerre több helyen gyullad ki egy erdő, vagy egy putrisor - mert valakinek kellett a terület, vagy egyszerűen csak meghülyült.
A robbantásra utaló kérdésemre például ilyen választ vártam: ezt a lehetőséget nyugodtam kizárhatjuk, mert ez nagyságrendekkel több előkészületet igényelt volna.
Ja, és az emberek? Sajnos az ma egyeseknek nem számit, hiszen sokan vagyunk...(most ebbe is bele fogtok kötni???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!